GOTT NYTT ÅÅR!!

Julafton och hela julhelgen blev jättemysigt och jag blev, ännu ett år, inte det minsta besviken. Att det blev vitt på backen gjorde det inte alls sämre! Tusen tack till alla inblandade! Mamma fyllde även 49 år under julen, så nästa år blir det storfest! Grattis än en gång älskade mami ♥
 
Jag har fått jobbat nu måndag och tisdag på bland annat ett av de bästa fritidshemmen jag jobbat på, såå himla fina elever (ja, kallas inte barn längre) och jag trivs där så himla bra! Tack för dessa fina dagar, jag mår så gott i hjärtat! Jag känner mig så lyckligt lottad att jag vet precis vad jag vill göra. Det är inte alla som längtar till sitt jobb och det är långt ifrån alla som vet vad de vill göra (stackars er alltså! :(). Finns ingenting annat jag vill just nu än att bli fritidslärare ♥ 1 och ett halvår till!!! KÄMPA!
 
I panik kände jag mig tvingad att skriva ett sista inlägg för 2014, hehe! Tack för detta år, tack till alla som gjort mitt år att lysa och värt att leva, tack för alla fina minnen jag kommer bära med mig! Några (av många!) höjdpunkter är:

- 1/3-14. Förfrågan av Per om jag ville förlova mig ♥ Lite svart av mascaran som runnit av några glädjetårar.
 
 
- Lovis fick sig en kompis, Sotis!
 
 
- Jag måste faktiskt sätta Hoffmaestro på denna lista! Åh var bra dom var!!

 
- Lady Gaga får såklart också sin plats!
 
 
- Sista höjdpunkten jag tänkte ta upp är såklart, en av de finaste som kommit in i mitt liv, Emma och Mickes bebis Elise. Finare bebis får man leta efter ♥ (Hittade ingen bild på oss, buhu)
 
 
Jag vill tacka alla som finns i mitt liv, som accepterar mig för den jag är och som alltid finns i vått och torrt. Ni vet vilka ni är, jag älskar er! ♥
 
Happ, sista inlägget för 2014 då! Vad fort detta år har gått! Välkommen 2015!! GOTT NYTT ÅÅÅR!!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

<3

RSS 2.0