4 DAGAR KVAR!

Oj var det såhär länge sen jag uppdaterade? Hehe.. Ooops.. Tiden går så snabbt nu för tiden, den här veckan bara försvann? Heja!
 
Det har faktiskt inte hänt så mycket sen sist jag uppdaterade, umgåtts med nära och kära och köpt lite mer grejer till lägenheten osv. Såhär ser mitt rum ut just nu:
 
 
Lådor och flyttkartonger halva rummet! Nu har jag och per också adressändrat, och betalat första hyran, börjar närma sig på riktigt!! Lägenheten ska besiktas på måndag exakt klockan 10.10! Hyresgästen skulle lämna tillbaka nycklarna då, så vi får hoppas att vi får nycklarna måndag eller tisdag så vi kan flytta in på onsdag, hoppas! :)
 
Jag gjorde en lite roligare nerräkning på paint med färg och allt, men skrivaren skippade allting som hade med färger och göra så det blev bara siffror kvar.. :( Jag hittade den ju, såhär tänkte jag att den egentligen skulle se ut:
Jaja, så kan det gå.. När jag eller folk säger så tänker jag ALLTID efteråt "När inte haspen är på", haha.
 
I torsdags ringde hemtjänsten och erbjöd mig 5 veckors sommarjobb på tegs området, och självklart tackade jag ju JA! Vilken lättnad och så himla skönt det känns att fått ett litet tillstymmelse till jobb i alla fall, underbart!!
 
Ikväll och imorgon blir det bara lugnt, har tagit mig igenom en vecka med att kämpa emot magsjuka, känner mig inte helt hundra, så jag ska vila upp mig och dricka mycket cola och äta vitpeppar kanske?
 
Ha en fin lördagskväll och en skön söndag!
 
Psst! Köpte en superfin klocka på hemtex, checka in!

Vikariebanken: Ta dig i arslet.

Den här veckan har varit väldigt lugn, förutom alla dagar jag och tjejerna har tränat iofs! Träna har fri träning i en vecka den här månaden, erbjudandet slutar sista april, så passa på om ni vill träna! Vi har nött på crosstrainen och kört ett bodybalance pass, så min kropp har ont lite här och där.
 
I fredags var det dock allt annat än lugnt! Emma och micke hade sin inflyttningsfest och det blev en blandning mellan alkohol, twister, ölspel, vattenpipa, dans, skratt och skoj! En lyckad fest må jag säga och det blev väldigt trevligt. Hoppas min och pers inflyttningsfest blir lika lyckad ;)
 
Igår blev det bakis innebandy på tvn för hela slanten, finalerna var igång men både iksu och dalen förlorade sina matcher, tråkigt men båda lagen kämpade på bra! Middagen spenderades i stan med evelina på waynes, skagenröra med bakpotatis blev det och S*TAN vad gott!! Inte sista gången jag äter det ;) Jag saknar dig evelina, jag hoppas vi kan försöka ses oftare!
 
Idag vet jag inte alls vad jag ska göra.. Mormor har fyllt 69 år så hon kommer över på middag ikväll och mamma kommer bjuda på tre rätters middag, nånting att göra i alla fall ;)
 
Inga bilder.. Åh vad jag är tråkig eller hur.. I'm sorry readers, don't hate me..
 
 
 

Changing plans

En kort uppdatering från jobbet som personlig assistent, efter dem här två dagarna med min tjej själv kände jag direkt att.. Herregud, hur ska jag klara 3 månader med henne + så är det väldigt långa pass. Sjukt fin och skrattig tjej, men allt fysiskt jobb + psykiskt, så känner jag att det blir för mycket. Jag har fått många nya erfarenheter och lärt känna mig själv mer, som jag är tacksam för och jag ångrar mig verkligen inte att jag prövade på. På måndag ska jag säga upp mig, och söka nytt jobb. Buhu :(
 
Från tråkigt till roligt så var gällivare trippen en skön och rolig långhelg, fast ikea var ju det bästa!! Vi fick hem en hel del saker, dock var inte de det sista utan mer ska köpas in. Börjar kännas att kontot minskas.. Kommer behöva snåla lite den här månaden tror jag.
 
Helgen har annars varit fartfylld med party både fredag och lördag. Evelina styrde upp en (rätt så sen ;)) 22 års födelsedagsfest med en tjejmiddag på no + utgång, trevligt! Igår träffades vi i gänget på balder för en god middag och senare spel och skratt @ sofia och dannes place :) Jag och per har köpt ett uppskattat spel som jag vill rekommendera:
 
Mycket roligt!
 
Jag har gjort en nedräkning till inflyttningen som jag kryssar dag för dag, och idag fick jag kryssa 25, så idag är det 24 dagar kvar innan vi flyttar in, längtar!!! :)
 
Hoppas ni mår bra!

<3

RSS 2.0