Midsommar

Ni kan aldrig gissa HUR mycket jag njuter av att vara ledig! Helt galet vad jag är skolless, vill inte tillbaka till skolan! Vill inte :(

Midsommar 2011 kommer att bli en oförglömlig midsommar! Vi är ett gäng på 5 st (jag, emma, sofia, danne och andreas) som ska fara till lycksele och fira sommareen! Taggaad till tusen, hur bra? VÄLDIGT MYCKET BRA!

Åh vad jag börjar kolla på bilar och tillbehör och allting som innebör bil.. Jag vill så gärna ha en bil så det är helt galet, allt jag behöver är ett jobb! Jag borde kunna klara mig med det? Eller? Aja, körkortet måste ju helt klart, men det är ba uppkörning och teori kvar :D

Laget har börjat med fys och löpning för två veckor sen kanske, och det är skitjobbigt! Haha, men bra kondition får man i alla fall! Men jag tror att jag måste fara och kolla upp min (förkylnings?? anstränings??) astma.. Fan vad drygt!!

Kan solen komma tillbaka eller? Tack!HA EN BRA MIDSOMMARHELG!

HARE BÄST!

sköna sommarlov

Hehe, sorry.. Nu när det blivit SOMMARLOV kanske jag kan förbättra mig med uppdateringen, den suger just nu i alla fall.

Ah jag orkar inte skriva så mycket eftersom det har hänt en hel del, så det blir en hel del bilder istället för text!

Första doppet (10 juni) med soffan! Otroligt nog var det faktiskt jätteskönt!

Älskar att värmen äntligen kommit, jag njuter varenda sekund utav den!

Dagen efter blev det fest hemma hos danne, och det togs hur många bilder som helst haha, men här kommer några stycken!(klockren bild, dock gjorde han till sig lite)Okej, nu ska jag ge mig för den kvällen.

Vidare till mina sötnosar som gick på balen och som tagit studenten! FYFAN VAD NI ÄR BRA! (Balbilderna får ni någon annan gång hehe..)


Sorry cissi.. Det blev nästan bara samma bilder på dig.. :(GRATTIS FINISAR!!! ♥♥

Nu ska jag börja avrunda detta långa inlägg, men först lite bilder sen festen igår som började på teg, fortsatte på 5ive och sen vidare till efterfest hos micke! Jag låg i sängen ungefär vid 4, vilken kväll!


Nä okej jag vet, jag hade inte så mycket bilder sen festen insåg jag.. Men aja, trevligt blev det i alla fall!

Nu har mamma bakat rabarberpaj som luktar nå så jävulskt gott! Så nu blir det lite fika, hihi :)

HARE BÄÄÄST!

Do it on my own

Långhelg! SKÖNT!

Brännbollsyran: Btw: Förlorade alla matcher, det regnade, vi blev BLÖTA, taggade fulla spelare ändå ;) Avslutades på 5ive via VIP ingången (Y)

Slitna? Eller vad säger ni? Det var tanken iaf.


Efter detta blev jag förkyld och låg i feber ett tag.. Är fortfarande lite halvsnuvig och hostig. Haha!

I fredags blev det kina mat och bio "the hangover 2" (REKOMMENDERAS!) Med emma, sofia, micke och danne. Ett litet besök på båten blev det också haha. Trevligt? Absolut!Igår blev det fest i innertavle, hos den nyblivne 19 åriga petter! Mat, monopol, 5ive och framför allt fest och det trevliga sällskapet gjorde kvällen hur bra som helst! + Ett fett blåmärke på smalbenet av nästan ett lyckad krokben av någon random.. Here we go again:Nu sitter jag här dock trött som ett as och ont i huvudet, det blir tidigt ikväll och sovmorgon imorn!

BTW! Halkbanan är avklarad (det var det löjligaste någonsin som jag varit så nervös inför = JÄTTEROLIGT!) 13/6 är lilla uppkörningen!

Okej, det får vara that's it för den här gången.HARE BÄST!

<3

RSS 2.0