Tack Julia!

Tack Julia för att du fixade min blogg efter mitt lilla misslyckande (A) Visst blev det fint? :D

Men då äre fredag imorn vilket betyder att det blir helg! :D Jag förstår inte, men jag är verkligen less på skolan nu. Allt känns förjävligt när jag är inne i den där dryga skolan..
Och jag ska tillbringa typ 100 år till i den.

Imorn så ska vi också gå till Hedlunda skolan och berätta varsin saga som vi har fått inför småbarn.. Det har varit en berättarsnubbe här som har lärt oss att berätta med mer inlevelse i våran röst och kropp. Så nu ska vi berätta upp den för 6 åringar tror jag det var. Usch vad nervös jag är, men jag får hoppas på det bästa.

I helgen så blire match på lördag och på söndag vet jag inte, men friends blire ialla fall :D haree!

Låten som gäller just nu! Helt underbar!

James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings

design

vad tycker ni om min nya design? =)

Lyckat :O

Idag har jag varit väldigt duktig genom att göra illa mig själv lite grann.. Haha, det hela började med att vi hade datakunskap och som sagt så är våran datalärare inte riktigt den bästa, men ialla fall så orkade jag inte längre sitta normalt på stolen så jag började att vicka på stolen sen så tog jag beslutet att jag ville luta stolen mot väggen. Ja, det gick ju bra, men sen så ville jag ha bordet närmare och då for stolens bakbenen och jag flög som en vante ner på golvet :P

Alla blev lite till sig och frågade hur det gick, men jag sa bara sanningen att det gick ju bra. Men jag kände att armbågen fick sig en liten smäll, men jag tänkte bara att det gick bra. Men sen så när jag skulle luta handen mot mot ansiktet så skulle jag sätta armbågen på bordet.. smärtan där allstå, fyfan vad ont.. Sen så kunde jag bara böja armen halv vägs. Så jag drog upp tröjan uppför armen och där blev det chocken och jag drog snabbt ner tröjan igen och fick värsta paniken och var tvungen att visa per och malin..
 
Men det såg ut som om jag hade fått en extra kula på armbågen. Så tänk er att man har 2 kulor på armbågen, men den gick att flytta fram och tillbaka och den var mjuk XD Det var riktigt läskigt, och då var jag tvungen att fråga våran lärare och han sa att den hade svullit upp och att jag skulle gå till skolsköterskan.

Först när jag såg det så trodde att min armbåge kula hade typ farit loss eller nått, asså det går inte att beskriva så jävla obehagligt det var.. Men jag gick till skolsköterskan när lektionen var slut och som sagt, den hade bara svullit upp som tur var, hon hade tydligen inte sett så mycket svullnad på just armbågen :O Men så jag fick ett litet bandage som jag skulle ha i 3 dagar XD

LYCKAT!

Välkommen lilla tandställning..

HEEJ TANDSTÄLLNING! Jag hatar dig.... Men nu har jag äntligen fått min tandställning som jag ska ett bra tag till :P Men det är bara på överkäken, ska få på underkäken om typ 2 månader eller nått. Menmen, det här ska nog gå bra. hoppas jag,

Förra veckan beställde jag Greys Anatomy och det är skiit braa!! haree

Welcome back to school

Jahapp, då är jullovet slut och skolan börjar igen. Vi har fått lite extra lektioner som tex. datakunskap och hälsopedogik, det känns lite små drygt, och på måndagar slutar vi 15.40 !! Förut så brukade vi sluta 10.30.. verkligen en skillad,
Men det känns ändå bra att börja nu, vi har lov typ snart igen XD nejmen, v.10 har vi ju sportlov men veckorna går ju så himla fort så det är typ snart ;)

Träningarna har också börjat och det känns verkligen jätteskönt, jag har saknat att träna när vi hade uppehåll i typ 2 veckor. Och det är helt sjukt hur mycket kondisen kan sjunka på 2 veckor !! Vi hade fys i tisdags och fyfan vad jobbigt det var! Jag har fortfarande träningsvärk i benen sen dess :P Men nu ska kondisen upp igen!
Vi har match på lördag mot vännes i vännes och den ska vi vinna! :D haree!

Låtarna som gäller just nu!: 
Rise Against - Anywhere But Here (acoustic)
Crossfade - Invincible
Hanging By A Moment- Lifehouse

Kylan tar över världen!

Just nu så hatar jag denna äckliga kyla..! Pga denna äckliga kyla så kan inte jag och några till fara till agnes imorn som vi hade tänkt.. Jag var as pepp på det men nähä.. fan!

Just nu så äre -13 grader här, usch! Och nu så sitter jag och väntar på dom förbannade tidningar som är förjävligt sena. Dom brukar komma kring 9 ungefär och nu är klockan vid 1. Mamma pratade nyss med aftonbladet och tidningarna skulle komma om 45min.. Jag kommer ju att få grymt många tidningar kvar eftersom alla kunder kommer säkert ha farit nånstans eller nått. Jag kunde ju få ha sovit längre också, pappa väckte mig 8.50..

Nej, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och vara lite positiv :P men jag måste bara berätta en sak att igår, så totalt så nyste jag ungefär 25 gånger, haha.. rekord äre ialla fall ;)

Igår så hände det även en jätte rolig sak!

Sverige vann mot Slovakien med 5-3 i ishockey!! JAAA!! FINALEN HÄR KOMMER VI !!!!!!


Välkommen 2009 !

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!  :D

<3

RSS 2.0