P!NK

Nu har jag varit super duktig och lagt över alla bilder från kameran till datorn, jag måste dock köpa ett usb-minne där det bara är bilder från kameran :)
 
Åhh jag är såååhääär taggad den 26/5 då jag och mina bästaste och finaste tjejer ska till stockholm och globen och se P!NK!! Biljetterna är bokade och köpta! Kommer bli gryyyyyymt! :D Hennes nyaste låt är ju inte direkt usel:
 
 
 
Kan någon vara snäll och tipsa om något enkelt men bra bildredigeringsprogram? Skulle varit väldigt tacksam för svar! Anyone? Please help me! :)
 
Veckan har rusat förbi och det är redan en ny vecka imorgon, igår var vi ett gäng som träffades först på bowlinghallen i vip:en ;) och senare fortsatte vi festen till petter och jenny, trevlig kväll minsann!
Äntligen kan jag bjuda på lite bilder, bra va?! Känner att jag ska bli bättre som har allt att göra med kamera.
 


 
Nästa vecka blir en spännande vecka! Arbetsintervju imorgon, lön på onsdag!, har tagit ledigt på fredag så jag ska hjälpa emma och micke och flytta :), samma dag firar jag och älsklingen 1 år, så senare på dagen ska vi till skellefteå och mysa på hotell + en överraskning som vi ska göra på lördag som han inte får veta, mysigt!
 
Livet är bra nu :)

"Don't think too much" "How??"

Söndag morgon, sista dagen på veckan som oftast brukar bli en hemma dag, för mig i alla fall. Så kommer exakt min dag se ut idag, bara vara hemma och göra lite små saker. Kan hoppas att det blir någonting spontant, hade varit perfekt! :)
 
Alla ♥-dag blev verkligen jättemysigt. Pojkvännen min bjöd mig på en kväll på iksu spa, halvkroppsmassage, bubbelbad, fruktskål och massa mys var planerat. Tack älskade hjärtat mitt, du och jag Per Fallbjörk! Älskar dig!
 
Tokis!
 
Ännu en uppföljning av lägenheterna, jag pratade om en lägenhet på carlshem i förra lägenheten. Det blev inte den heller, så vi kämpar på med sökandet.
 
Helgen har varit lugnet själv, igår träffades vi tjejer igen och såg på melodifestivalen och bara myste. Tog bussen hem 23.25 med systeryster, såklart fick jag typ springa till bussen från teg. Jag tänkte att 25 minuter räcker väll gått och väl, jag kom ju faktiskt dit 5 minuter innan bussen gick men jag kände mig jävligt stressad ändå.. Typiskt mig att stressa till bussar.
 
2 veckor kvar på jobbet, ska fara lämna cv:n hit och dit dom här två sista veckorna, och hoppas på att kanske få något. Spännande!
 
Jag avslutar detta inlägg med en förjävla sann bild:
 

När är det min tur?

Uppföljning av lägenheten! Åh det var en sån fin lägenhet på marieberg så herregud.. Vi fick glömma den dock, så ingen lägenhet på marieberg HELLER! Jag och per gör ett nytt försök, och denna gång på carlshem. Emma ska följa med oss och kolla på den imorgon, så jag hoppas att den ser fin ut :) Inflyttningen är den 28/2, så det hade varit trevligt om den var fin ;) Jag tänkte att ni ska få följa lägenhetssökandet med mig, så från och med nu ska ni få veta vad som händer.
 
I måndags var jag och finaste emma och såg på bio, "EGO". Väldigt rolig och trevlig film, jag kan inget annat än att rekommendera den!
 
 
På lördag blir det brudhäng, blir troligtvis käk på kina restaurang och sedan går vi hem till någon och umgås med lite vin och spel, det blir nog ba trevligt :)
 
Måste börja med cv skrivandet nu.. Vi hörs!

Yes or No?

Jag måste börja med att berömma solen som har börjat kika fram! Helt underbart, fortsätt med det, jag njuuter :)
 
Ni som vet att jag är nålrädd, och jag som sa att jag kanske skulle bli blodgivare. Ni kanske vill veta hur det gick på blodcentralen? Åt skogen gick det. Jag tänkte att jag kanske kunde träna på det där med nålskräcken, men när jag pratade med en sköterska om att jag är nålrädd så såg hon skeptisk ut och till sist sa hon att det är en grövre nål osv. Det kändes som att hjärtat skulle hoppa ur! Jag ska fundera på det där med att ge blod ett tag till innan jag helt utesluter det, så vi får se hur detta spännande kaptilet slutar.
 
I torsdags for jag och min bästaste till ö-vik och såg modo spela mot luleå! Matchen var ganska tråkig tills tredje perioden då äntligen båda lagen kämpade lite. Matchen gick till förlängning och till sist vann modo till slut med 2-1! YEY! Andra vinsten irad igår mot frölunda, keep working!
 
I veckan väntas ett väldigt efterlängtat svar om en lägenhet! På tisdag, ja eller nej? SPÄNNANDE! Det är via bostaden och för tillfället är det 3 före oss som ska svara, men jag och per har redan svarat JA. Åh vad vi hoppas att dom före oss ska svara nej :D
 
Lunch time, potatisgratäng från igår :] PUSS!
 
 

<3

RSS 2.0