28 dagar kvar

Helgen var superduper med per men även med mina tjejor! I lördags förfestade vi hos sofia och senare drog vi på corona, väldigt trevligt!

Jag tog egentligen två bilder men det blev alla fyra, sorry sofia... :(

Projektarbetet inskickat, ENGELSKA B!!! AVKLARAD!! Fick reda på att jag klarade nationella proven idag!!

Det går framåt, och det känns så jäkla underbart! Exakt 3 veckor kvar till balen dessutom, 4 veckor kvar till studenten, NIIICE!

Packar litegrann inför Falun just nu, ska återgå, sen ska jag och sötnosen min sova :)

Hoppas ni får en bra långhelg!

HARE BÄST!

32 dagar kvar

Veckan har gått väldigt fort och jag har inte alls hunnit med, men det är helg och jag klagar verkligen inte!

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att älsklingen ska komma hem från hans dömning sen blir det väll nå käk. Per ska iväg sen igen på en dömning, och jag ska plugga lite och sen göra mig i ordning för kvällen som bjuder på middag hos sofia och danne och sen utgång på corona med tjejerna! Blir nog väldigt bra! :)

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt, projektarbetet ska in på måndag, sen har jag redovisning på tisdag. Det känns som att det är fortfarande jättemycket plugg som ska göras, men det blir mindre och mindre också!

Till veckan, torsdag - söndag ska jag till Falun och spela innebandy cup, så den här veckan kommer att blåsa bort också! :)
Ha en bra helg!

HARE BÄST!

You light up my world

Det har varit riktigt skönt med långhelg må jag säga, vi var lediga idag också men jag fick ett jobb på tomtebo som jag tog tillvara på! 11.00-16.15, behöver pengar vill jag verkligen lova.

Valborg var superduper som alltid med det här gänget! Vi har alltid lika trevligt, och det är så mysigt att vi har fått en liten tradition att vara på samma ställe :) Lite långt bort kanske men otroligt mysigt ställe :) Tack för den kvällen!

KÄK!Andreas bilder hela högen!

Igår hade jag och älsklingen 2 månader! Tiden går så sjukt snabbt, vi gjorde inte så mycket men att bara umgås betyder mycket :)

Haha från valborg också :*

Nu är det bara torsdag och fredag kvar sen är det helg IGEN?! Det var ju nyss helg, så jag har inte hunnit planera så mycket, vi får se vad som händer :)

HARE BÄST!

<3

RSS 2.0