Din stora dag..!

Innan jag går och lägger mig måste jag tillägna detta inlägg, till denna underbara flicka som fyller 18 ÅÅR IDAG!Nu har jag sagt det himla många gånger idag känns det som, men för en sista gång!

Grattis Emma på din 18 års dag, hoppas du har haft en asbra dag! ♥

Graaatz, fjårtis

Ah shit vad varmt det har varit de här sista dagarna! Helt sjukt! Men hur skönt som helst också, lite synd att jag har varit lite för mycket klädd bara.. Hoppas att det blir lika bra varmt i helgen, för jag är taggad på årets första dopp, eller vad säger ni? ;)

Idag har jag varit hos tandläkarN oooooch....! 17 juni.... is it off! Yeeeeepp, jag får ta bort tandställningen den 17 juni! Inte rikigt en månad kvar, mindre. I 1 år och ungefär 5 månader har jag haft den då. Så länge tänker ni???? Tänker jag med.

På fredag är en stor dag för mig.. Del 2 i matte nationella. Nervös är jag ju som vanligt. Jag hoppas bara på det bästa, ni kan väll hålla tummarna för mig på fredag morgon? Guldvärt! ♥

På tal om en stor dag, min syster har en stor dag idag! 14 år idag, GRATTIS!


Idag är det ingen vanlig dag, för det är Hannas födelsedag! HURRA, HURRA, HURRA!

Watch the world behind a window pane

SKÖNT med långhelg alltså, sovasovasova! Haha, eller få sova tills man vaknar i alla fall! Som en del vet, så är jag inte så duktig på att sova men att få sova tills man vaknar är nog skönt ändå!

Matte nationella igår då.. Usch, vettefan hur det gick.. Svårt var det i alla fall, det är del II nästa fredag. Plugggg som fan blir det.

Praktiken går superbra, hur roligt som helst. TACKAR GUD för att vi fick praktiken precis innan sommarlovet, slipper plugget ju! Hihi, mina älskade små barn. ♥

Jag var hos frissan förra helgen också, toppade mina jävligt slitna toppar. Så nu ska jag sluta platta håret, och försöka att inte tvätta håret så ofta. Jag säger försöka! Inte ska, utan försöka. Lockigt hår blir det nu ett tag, ett ganska långt tag hoppas jag på.

Ha en bra helg nu folket!

Rubrik? Orkar inte.

Nu har det hänt lite grann sedan sist, jag har påbörjat min praktik som varar ända till sommarlovet! SKÖNT! Jag tillbringar min praktik i en förskoleklass, med heeelt underbara barn. Jag tappar bort tiden och WHOPS, är dagen slut. Tiden går så himla fort, men det är nice!

Nu är innebandyn är slut, så nu ska vi börja träna fys.. Måndag och torsdag med löpning, om ni undrar vart jag har tagit vägen så ligger jag säkert nånstans helt utslagen. Skämt åsido, men kondisen kommer bli bättre än någonsin!

Igår kväll var valborg bara trevligt inne i stan med grillning och folk. Vi satt i en liten grill stuga, sen helt plöstligt kommer ett gubbe fram som var i typ.. 55 års åldern eller nått sånt, vet inte riktigt. Men hur som helst så ba "Jamen jag ser att ni har det trevligt, då ska jag låta er fortsätta ha det. Hejdå." HAHA! Söt.

Jajja, nu ska jag hjälpa mamma med mina våfflor som jag har tjatat att få nu i säkert 3 veckor xD

Hare bäst!

I wanna go back.. Right sis?

<3

RSS 2.0