Just as long as I'm here in your arms I could be in no better place

Haha frisk efter två veckors förkylning.. Bullshit! Jag fick feber och blev sjuk igen dagen efter! Haha, något surt eller vadå?! Menmen, nu är jag faktiskt frisk, haha, och ska äntligen få börja träna! Jag längtar galet mycket.Nu var det typ två veckor sen jag skrev.. Hehe sorry, men har inte direkt haft lusten. Jag har typ inga bilder alls att bjuda på längre heller eftersom min dator total rensades. Känns lite små jobbigt eftersom jag hade värsta galleriet! Eller värsta och värsta men bilder som jag ville ha kvar i alla fall.

Annars så.. Har det inte hänt så mycket, jag har fått tillbaka min tandställning (inga kommentarer) och umgåtts med kompisar och mange! Igår var det en liten mini ferre hos danne med sofia, emma, micke, andreas, slava och jag och mange. Det blev ba trevligt, länge sen jag träffade grabbarna grus!

GRATTIS till emma och micke som firar två år idag! ♥

HARE BÄST!
Gammal men grymt fin låt!

Helg!

Veckan har gått otroligt fort, jag har hunnit träffa mina underbara klasskompisar, alexandra och evelina för lite catch up time! Jag har även äntligen har jag fått tillbaka min dator som pajjade. När jag äntligen kom hem med den och skulle logga in, då gick det inte. För jag måste logga in på skolan.. KUL! Nu måste jag fara till skolan enkomt för att logga in.. KUL! Gilla läget. 
Det blir en lugn helg för min del i alla fall. Igår var jag med emma, sofia och petra för en riktigt tjejkväll med chips och dipp och film. Awesome! Det var tänkt att jag skulle fara till mange idag men han hade blivit sjuk.. Inte mitt fel, hehe. Sorry.. Nu äntligen är jag frisk efter 2 veckors förkylning! Yes! Mina tjejer! Minnen ♥

Imorgon är det match mot Skellefteå som ligger tvåa i serien. Önska oss lycka till! Tagga!

HARE BÄST!

<3

RSS 2.0