Look at me now, I made it

Hehe nu vare riktigt länge sen jag bloggade känner jag, men jag har bara helt enkelt inte orkat. Det börjar kännas jobbigt nu mera :p haha.

Hur som helst, så kom jag hem från min lilla resa med familjen i söndags. Det kändes jätteskönt och fara, men det är alltid ännu skönare att komma hem, tycker jag ;p Men det har faktiskt varit helt okej, varit och kollat på lite klippor, gått uppför skuleberget, badat, solat, spelat minigolf, umgåtts med familjen m.m :)

Jaa, vad finns det mer.. Jag sitter här och är jävligt avundsjuk på sofiajäveln just nu... Hon är på väg till pdol = piteå dansar och ler :( Jag ville ju se tex. Dead By April.. Alla doms låtar är grymt jävla bra, nästan alla ialla fall. Jag lyssnar på de hela tiden :P Men jag håller tummarna för sofia att det kommer att äga ändå :)

Nee.. Nu kommer jag inte på något mer, säger vi som.. Haha okejdå, jag orkar inte skriva något mer :p Men lite bilder ska ni få ;)

    
^^                                   As läskigt hus, tro mig.           Rotsidan

        
Skvalpudden                Gick uppför Skuleberget      Mami and dadi :)

       
Höga kusten                Hehe, blev fascinerad av trädet   Nice pic, huh? :)

Ha ett fortsatt trevligt sommarlov :)

See ya!

Yeees, now I gonna leave this place for a week! :D Byebye O'block!

Hello

Då sitter jag här igen, och gissa vädret? Jajamen, regn... Som jag skrev i förra inlägget, vart försvann solen?? Nu börjar jag verkligen undra, vart fan försvann solen!? :O

Ajja, jag hoppas verkligen på sol imorgon för att jag, sofia och petra tänkte fara till vännäs-dagarna och om det regnar så orkar vi ju inte fara. Men vädret säger ju typ regn så, blir väll att vara hemma igen.

Men jag, sofia, petra, nathalie och cecilia for och tältade på norrbyskär :D Det var väldigt trevligt! Men det kunde väll ha blivit bättre om det var sol, men även där så regnade det och det sög ju.. Men vi måste göra om det! Och den här gången kan det inte bli sämre ialla fall ;)

Hare fint!Vart försvann solen? :(

Bara för att vi har haft sol nu hela veckan och när det blir molnigt så blir jag sur :p Jag älskar solen.

Igår kväll så for jag, petra och sofia till ica och hyrde filmen mirrors :) Hehe, bra men läskig film och slutet var såklart as dåligt :/ Men bilderna får säga sitt ;)
Here I am again

Och jag älskar vårat väder just nu! Det är 24 grader i skuggan och det är jävligt varmt ute! Fast nu börjat det blåsa lite men det behövs säkert :p Idag ska jag, petra och sofia till stranden :D Igen. Haha, vi har varit nu ganska mycket på stranden och solat och badat :D Underbart.

Ikväll så ska jag, per och elin se premiären på Ice Age 3! Haha, jag älskar filmerna så jag kan bara inte missa den här! ;)

Haree!


<3

RSS 2.0