I'm somewhere above the sky

Jag inledde förra inlägget med att säga att det värsta i skolan är över, oj vad lurad jag blev! Det är sjuukt mycket i den här kursen också, vi ska göra typ tuusen inlämningar. Uppsatser är inte något man gör bara på några dagar, eller inte jag i alla fall, vilket vi ska göra nu. Vi har 4 inlämningar på cirka 3 veckor, (om jag har förstått schemat rätt) med början på nästa vecka, gaah!! + Har vi fågeltenta som vi måste plugga på också.
 
Jag fick ju U på min hemtenta, och kommentaren som jag fick tyckte jag var orättvis så jag gick till kursansvarige och ifrågasatte människan. Han stod fast vid sin kommentar men han sa att vi kunde lösa betyget muntligt. Så efter 15 hemska minuter gick jag ut därifrån med ett G, YES! En skrivuppgift mindre!
 
Min samsung har börjat krångla och börjar bli asdryg, och eftersom jag är en hyfsat fattig student så fick jag låna pengar av min älskling till en iphooone 5S! :) :) (Ville ha en gold, men den var slut.. Så tog en silver) Snacka om att jag är tacksam och lycklig! Då beställde jag också efter några skal, alla skalen för 300kr på en asbra och billig sida!
Min favorit!! Åh vad snygg den är!

Helgen är fullbokad med planer! När klassen slutar imorn ska vi gå på EPP (efter plugget pub) och sen drar vi direkt därifrån till klasskompisen Hannas 20 års middag + skoj! Lördag ska jag och Kickan till ö-vik för att se modo-aik spela. På söndag ska jag dra till backen i bygdsiljum med Linnéa. Vilken HELG! Fantastiskt!

This is were I belong

Tiden flyger iväg som vanligt och nu var det ett tag sedan jag bloggade. Jag hinner knappt känna av att veckan har börjat så är den slut igen. Jag har haft fullt upp med plugg hela julen och ända fram tills idag då jag gjorde min sista tenta för denna termin! Även fast tentan inte kändes jättebra så är första terminen avslutad, den kända "mardrömsterminen" till och med, vilket känns så jävla BRA!! Tidigare studenter har sagt att om du tar dig igenom första terminen, så klarar du restrerande terminer galant. Det låter som en ljuvlig fågelsång i mina öron :)
 
Två nya grejer som jag har införskaffat mig som jag vill visa:
 
En leksak till Lovis. Den här sägs vara bra för innekatter. Eftersom Lovis alltid ska putta in alla sina leksaker under soffan så kände jag att jag ville köpa någonting annat till henne, och den här har rekommenderats. Hon har inte riktigt fattat roligheten med den än, men det kommer ska ni se!
 
Tihi, jag har unnat mig 27(?) sminkborstar för bara 179kr på rea, så lätt värt det! Jag börjar känna mig mer och mer intresserad av smink, och jag vill börja lära mig. Jag har ju min fina vän Kickan som är utbildad make-up artist som kan hjälpa och ge mig tips och trix på vad man ska tänka på :)
 
Eftersom den första terminen är avslutad och nyss gjort en tenta så har jag styrt ihop en tentafest här hos mig imorgon med klassen. Det ser ut som att vi kommer bli cirka 16 personer i min lägenhet, fullt hus! Jag har panik städat ut julen ikväll och imorgon blir det dammsugning + total städning så det är fräscht och fint när alla kommer :) Jag är sååå TAGGAD! Ett litet roligt citat som jag klippt ut ur en bild: Haha! ;)
 
Nyår blev en trevlig tillställning och jag tänkte avsluta inlägget med några bilder.
 
Jag måste bara visa, sååå himla typiskt mig!! Jag får så sjukt dåligt samvete när detta händer:
 

<3

RSS 2.0