Sportlov

Guuuuuud så skönt med sportlov, eller äre bara jag som tycker det? Jag är så fruktansvärt less nu på skolan så jag vet inte vad jag ska göra av med mig själv :P Jag ser det som att jag har sportlov nu för att jag har 2 lektioner imorn och slutar 11.50 så :D

På lördag blire att fara till en skidbacke med syrran och pappa :D TAAAGGAR! Som sagt, jag älskar slalom (A) Sen har jag inte så mycket mer planerat, ska kanske till malin från tisdag till onsdag, inväntar svar från henne :)

Har matchfri helg ihelgen också, men då blire ju att åka slalom på lördagen sen skulle vi typ till farmor och farfar på söndagen och fika :) Farfar mår inte så spec bra längre så jag måste ägna lite mer tid på dom tror jag :)

Jag måste gå isäng tidigt ikväll också, är verkligen hur trött som helst :P Ajja, ska väll redan börja förbereda mig för kvällen ;) Godnatt och sovgott folket! :) Haree

Snälla sommaren, skynda dig lite!

Liite klantigt....

Hehe igår morse råkade jag försova mig rejält XD Klockan ringde 7.00 eller nått sånt, jag skulle ta bussen 8.15. Ialla fall när klockan ringde 7.00 skulle jag stiga upp men jag kunde knappt ta mig upp ur sängen pga en jäääävla träningsvärk i låren och jag var svin trött. :P Så jag tänkte att jag ligger kvar i 5min till bara och då hade jag stängt av snoozen också :P

Så jag tänkte att jag får inte börja blunda, då kommer jag att somna. Men på nått sätt kunde inte ögonen hålla sig uppe och jag somnade om igen till 9.45 XD hehehe,

När jag vaknade låg jag kvar och tänkte att ja, nu kan jag gå upp i lugn och ro. Sen tänkte jag efter lite mer och såg att klockan var rejält mycket :P Paniken blev det då, smsade malin och sa att jag kommer att komma sent men då kom jag på att jag slutade 11.45 :P Då kändes det liite onödigt att fara så jag stannade hemma XD Men jag hade min lilla egna skola hemma med datakunskap och svenska jämförelse.

Jag har fortfarande världens träningsvärk i låren efter slalom åkandet :P Ikväll blire att träna med killarna igen och bara tare lugnt sen, det är ju FREDAG imooorn!! :D Haha, som våran matte lärare säger varje fredag " Världens bästa dag". Hahaha, han är så himla skön! :D Sportlovet är också efterlängtad kan jag lova!! Haree!

En låt som jag sitter och diggar just nu som blir bara bättre och bättre för varje gång jag lyssnar på den! :D

Ne-Yo - Closer

Bygdsiljum!

GUD så härlig dag! Idag så hade dragonskolan frilufsdag så jag och malin bestämde oss på direkten att fara till bygdsiljum och åka slalom!

När jag satt i bussen på väg dit så satt jag nästan hela bussresan och grubblade på om jag skulle kunna få låna några skidor eller inte. För att om man ville vara säker på att få låna skidor så kunde man ringa och boka, men ofc så glömde jag helt bort det..

Så när vi kom fram så gick jag raka vägen till skiduthyrningen och väl när jag fick snacka med nån så var jag tvungen att vänta ännu längre för att dom som hade bokat skulle få sin utrustning före mig. Då blev jag ännu nervösare när jag såg folk komma in hela tiden och ut med sina skidor..

Men till slut så frågade jag igen om jag kunde få låna några skidor och YEES! Leendet blev större :)
Det var kallt från början av dagen, men sen blev det helt perfekt och man frös nästan inte någonting alls efter lunchtiden :D

Men jag hade ju tänkt att ta ett kort men ofc så var jag lika glömsk igen och gjorde inte det :P

Så nu så känner jag mig ganska så slö och trött i benen och i kroppen. Det blir träning ikväll också med fys som inte känns så himla uppiggande :P Jag kommer nog inte riktigt vara på tå hela träningen. Haree!

Let it snow

Det har ju kommit råå mycket snö i veckan? :O Det har blivit svin kallt också.. Men just nu så skiner solen och det gör mig att jag börjar sakna sommaren ännu mera än vad jag redan gör! :P

Men veckan har gått snabbt som vanligt och jag har inte gjort nått speciellt. Jag skulle igentligen ha dataprov som jag kanske skrev tidigare? Men det blev framflyttat till veckan som kommer :D Det kändes skönt, men nu så gäller det att plugga gärnet på 85 sidor! Det får vi se hur det går..

Ihelgen så har jag varit i ö-vik igen :O Den matchen gick helt åt helvete så den skiter vi i :P Men idag har vi också match mitt i dagen kl. 15.00 om 50 minuter. Den hoppas jag går bättre :) Lycka till OIK !! :) haree!

Skoolan

Jahapp, då sitter man i skolan igen.. Väntar på en datalektion, som är bara drygt. Vi har fått 85 jävla sidor som vi ska kunna tills nu på torsdag. YEES! Fan vad najjs.. Det ser jag verkligen inte framimot..

Jag har typ inte skrivit på bloggen på en vecka :O Det känns det verkligen inte som.. Veckorna går ju helt seriöst as fort. Nästan skrämmande. Ajja, det är typ ändå bra, det närmar sig sportlovet!! :D

Jag and the family, ska nog till agnes och åka slalooooom! Alla ni som läser detta ska veta att jag älskar att åka slalom. Det är verkligen hur befriande som helst, alla tankar och funderar och allt sånt är bara helt borta, sjuuukt underbart!

Jahapp, nu kommer våran datalärare som snackar om samma saker hela tiden.. haree!

There is no time to waste

Helgen har bara varit helmysig och lugn. Fredagen blev det bara att vara hemma vilket var väldigt skönt faktiskt :) Lördagen spenderade jag i Olasjöhallen och var så kallad bänkvärmare. Vi spelade mot dalen och vann med 5-2! OBBOLA IK! :D Kvällen blev det med petra :) Godis och Miss Secret Agent, hehe.. Mysigt vare ialla fall :) Söndag som inte är riktigt slut än, har varit hur lugn som helst. Har inte hänt ett skit :P

Men fick just reda på att en engelsk bok och en liten recension ska vara klar på torsdag och boken är på lite mer än 200 sidor och jag är på sidan 99 tror jag :P Det var lite onödigt att få reda på det nu.. Men ajja, då blire att spendera kvällen i en bok.

Men jag har hittat ännu en till bra låt, så här är den :D

Trapt - Echo

<3

RSS 2.0