Buhu

Bad news, ingen lägenhet på teg inte, oturligt nog :/ Jag och per får leta vidare! Tack till er som höll era fingrar och tår :) Ännu en till dålig/bra/nånting mitt i mellan, nyhet. Mitt jobb på hagaskolan har fått ett stoppdatum, (1 mars är sista jobb dagen) och jag tvingas på riktigt att söka ett nytt jobb. Jag tror att jag tycker det är ganska skönt att få komma ifrån de där 4 timmarna per dag, det var svårt att säga nej till ett hyfsat fast och förjäkligt roligt jobb, men nu tvingas jag och det känns ändå okej. Ska försöka pröva nånting nytt nu, försöka få någonting utanför barnen, vi får se hur det går!
 
Helgen som var blev ganska lugn, middag på costas, hockey löven-sundsvall (bra match må jag säga!) och chill med vänner och kärleken. Nu till helgen händer inte heller sådär super mycket, ska ut och käka med micke och emma + per ofc, och så är jag kattvakt åt sofia och dannes lilla misse, mysigt! :) Blir nog superduper!
 
Blev nya däck på bilen idag dessutom tydligen, per körde punka på ena däcket imorse och när däcket skulle fixas på en bilfirma kom det fram att ALLA däcken hade ett utgångsdatum för 9 ÅR SEN! Dom tyckte det var otroligt att vi har kunnat köra på dem, haha.. 5 papp åt däck, jippiii! Splitternya däck nu dock :)
 
Imorn ska jag träffa upp emma och lämna lite blod åt blodcentralen, får se om jag blir blodgivare? Kanske, kanske inte, vi får se :) Godnatt! (Tråkig som inte har nå bilder, i knoow :()
 
 
 
 

Håll alla fingrar och tår ni har!

Den här veckan har inte varit superkul, varit sjuk och hängig, det blir bara värre och värre för varje dag känns det som. Jag hoppas på att den här veckan inte blir lika jobbig, och att det går uppåt.
 
Nu har jag och per köpt oss en soffa och igår följde jag med per och köpte ett begagnat xbox. Vi börjar ladda! Jag måste gratulera emma och micke till sin nya lägenhet, det är inte långt kvar tills ni flyttar heller! :) Jag håller verkligen alla fingrar och tår jag har för mig och per att vi ska få mickes lägenhet. Håll ni också? Tack :) :) Hoppas vi får veta till veckan.
 
Jag hjälpte mamma att plocka bort julgranen idag också, och blä vad tråkigt det känns. Det känns som att julgranen nyss togs fram.. Jaja, nu längtar vi tills sommaren istället!
 
Jag börjar bli sjukt hockey intresserad också känner jag, Modo är laget! ;) Jag såg alla svergies jvm matcher, och när modo spelar håller jag koll på hockeyligans hemsida. Väldig synd förlust igår mot linköping.. De förlorade i förlängningen.. Nästa match är på torsdag mot HV, kommer bli tufft, men det fixar vi! Det känns jätteroligt att jag börjar bli såhär pass intresserad faktiskt!
Jag tror jag skyller på... PPPPP-Per!
 
Nu ska jag vara tyst, syns!

Gott nytt år!

Jag ber sååå mycket om ursäkt tjejer för att jag varit så seg på att ladda upp eran dans.. Jag blev tvungen att ladda upp klippet på youtube först, om ni vill att jag ska ta bort den från youtube så gör jag självklart det! Här kommer den i alla fall! NI ÄR BÄST!!
 
 
Till er andra så jag vet att jag är sämst på att uppdatera, det är väll ingen nyhet va?
 
Alla roligheter är slut nu, julafton, nyår och allt julmys, tillbaka till verkligheten, buhu. Det har varit helt underbart som vanligt, i can't wait to next christmas!
 
Mycket har hänt sedan sist, inhandlat en dator som jag är helnöjd med, Packard Bell:
ÄNTLIGEN KÖPT EN BIL, MAZDA 606!!
 
Annars har jag hängt med kompisar och pojkvännen, inte hänt sådär fruktansvärt mycket.
 
Ikväll äre party med tjejerna, har lite ångest vad jag ska ta på mig, ska börja göra mig i ordning nu. Resten av helgen är oplanerad, blir nog ganska lugnt tror jag. Bilder från min kamera (som jag fick av sötnosen min i julklapp) ska jag försöka ladda upp lite senare.
 
Hoppas ni har det bra! Gott nytt 2013!

<3

RSS 2.0