Buhu

publicerat i
Bad news, ingen lägenhet på teg inte, oturligt nog :/ Jag och per får leta vidare! Tack till er som höll era fingrar och tår :) Ännu en till dålig/bra/nånting mitt i mellan, nyhet. Mitt jobb på hagaskolan har fått ett stoppdatum, (1 mars är sista jobb dagen) och jag tvingas på riktigt att söka ett nytt jobb. Jag tror att jag tycker det är ganska skönt att få komma ifrån de där 4 timmarna per dag, det var svårt att säga nej till ett hyfsat fast och förjäkligt roligt jobb, men nu tvingas jag och det känns ändå okej. Ska försöka pröva nånting nytt nu, försöka få någonting utanför barnen, vi får se hur det går!
 
Helgen som var blev ganska lugn, middag på costas, hockey löven-sundsvall (bra match må jag säga!) och chill med vänner och kärleken. Nu till helgen händer inte heller sådär super mycket, ska ut och käka med micke och emma + per ofc, och så är jag kattvakt åt sofia och dannes lilla misse, mysigt! :) Blir nog superduper!
 
Blev nya däck på bilen idag dessutom tydligen, per körde punka på ena däcket imorse och när däcket skulle fixas på en bilfirma kom det fram att ALLA däcken hade ett utgångsdatum för 9 ÅR SEN! Dom tyckte det var otroligt att vi har kunnat köra på dem, haha.. 5 papp åt däck, jippiii! Splitternya däck nu dock :)
 
Imorn ska jag träffa upp emma och lämna lite blod åt blodcentralen, får se om jag blir blodgivare? Kanske, kanske inte, vi får se :) Godnatt! (Tråkig som inte har nå bilder, i knoow :()