Hard work work

publicerat i Allmänt;
Hej och hå, nu har skolan dragit igång, sista året!! Fy fasen vad skönt, men jag ska absolut inte klaga på mitt schema, det här året kommer gå fort. Vi har fått möjlighet till att läsa matte b (jag som sa ALDRIG matte igen) och engelska b, nu ska jag verkligen försöka satsa på matten och engelskan.

Dock kommer det läggas till lektioner på fredagarna.

Jag har typ glömt bort vad jag har gjort haha, men förra helgen var det typ kusinträff (?) på mammas sida, jag tror vi fick ihop att mamma har 14 kusiner, så det var en hel del folk, men trevligt blev det ändå trots allt.

I tisdags flög emma och sofia till bulgarien, så jag skjustade dom till flyget och "vinkade av" dom, saknar er redan! Jag hoppas innerligt att dom har det underbart och njuter :)

Ikväll är jag fyllechaffis åt min fader som är ute och roar sig, så snart ska jag och mamma sätta på filmen svinalängorna som hon har hyrt, har hört att den ska vara bra. Chips och dipp ska också va med i bilden, hihi!

HARE BÄST!


Ah juste, mörkhårig igen. Det blir klippning på tisdag hos frissan. Säkert ett år sen om inte mer sen jag klippte mig.... Hehe..
Gubbselubsen och gumsilumsan. Hihi, fina smeknamn, i know!
Sötisnosis! Ännu ett jättefint smeknamn (A)