Hard work work

Hej och hå, nu har skolan dragit igång, sista året!! Fy fasen vad skönt, men jag ska absolut inte klaga på mitt schema, det här året kommer gå fort. Vi har fått möjlighet till att läsa matte b (jag som sa ALDRIG matte igen) och engelska b, nu ska jag verkligen försöka satsa på matten och engelskan.

Dock kommer det läggas till lektioner på fredagarna.

Jag har typ glömt bort vad jag har gjort haha, men förra helgen var det typ kusinträff (?) på mammas sida, jag tror vi fick ihop att mamma har 14 kusiner, så det var en hel del folk, men trevligt blev det ändå trots allt.

I tisdags flög emma och sofia till bulgarien, så jag skjustade dom till flyget och "vinkade av" dom, saknar er redan! Jag hoppas innerligt att dom har det underbart och njuter :)

Ikväll är jag fyllechaffis åt min fader som är ute och roar sig, så snart ska jag och mamma sätta på filmen svinalängorna som hon har hyrt, har hört att den ska vara bra. Chips och dipp ska också va med i bilden, hihi!

HARE BÄST!


Ah juste, mörkhårig igen. Det blir klippning på tisdag hos frissan. Säkert ett år sen om inte mer sen jag klippte mig.... Hehe..
Gubbselubsen och gumsilumsan. Hihi, fina smeknamn, i know!
Sötisnosis! Ännu ett jättefint smeknamn (A)

Nobody loves you like i love you

Ännu en helg som har varit störtskön! I fredags var det fest hos danne, med grillad middag och (nykter, för mig) fest. Det blev jättetrevligt och väldigt mycket skratt, ganska kul att se folket onyktra ;)

Haha, kepsen på heeela kvällen!

Bilder tagna av Andreas.

I lördags hade tjejerna sin överrasknings present till mig eftersom jag fyllt år, det blev först mys hos cissi med snack och lite vin, sedan fick jag ta på mig ögonbindeln och nästa stopp var bowlinghallen. Där vi träffade pojkvänner till respektive och hade jättetrevligt med bowling, perfekt 19 års present! Tack! ♥

Söndagkväll träffade jag evelina med snack och häng på donken, väldigt bra avslut på veckan :)

Annars i veckan har jag som sagt fyllt år och innebandy träningarna har börjat igen, äntligen! Först kändes det jättedrygt, men efter träningen blev jag taggad till tusen på den här säsongen, nu vill jag att det ska hända nånting, att vi går upp i serien tex. Det skulle va hur kul som helst!!

Har tyvärr inge mer bilder än så.. Så det blev ganska mycket text.. Sista veckan av sommarlovet nu, ska njuta extra mycket!

HARE BÄST!


♥♥

Västerås

I måndags blev det bestämt att jag skulle följa med Linnéa till Västerås och vi for i tisdags! Haha japp, det blev väldigt impulsivt, men det gillar jag! Tur Linnéa redan hade planerat lite vilka campingar vi kunde bo på osv.

Så vi bilade först ner till Gävle och tältade, senare drog vi vidare på onsdagen ner till Västerås på mälarcampingen, i en stuga. Samma dag hoppade även Linnéa fallskärm, grymt! Vi har även shoppat lite, paddlat kanot, åkt båt, badat, solat osv. Den största delen, kört bil. Det har varit väldigt roligt och verkligen lätt värt det, skulle gärna stannat längre!

Vi har kört bil nå så jävulskt, tur vi båda tycker det är roligt.
Kvällsdopp.Jag har inte så många bilder, väntar på att få Linnéas, hon har väääldigt många kan jag lova! Så det kommer fler :)

Efter gårdagens 10 timmars bilkörning så är jag fortfarande lite små trött, men man lever bara en gång!

Ikväll hoppas jag att få umgås med mina bästa, det blir nog lugnt med lite tjejsnack :)

HARE BÄST!

<3

RSS 2.0