Who’s gonna stay as a friend, who will fighting to the end

Fredags kvällen med brännbollscupen var faktiskt riktigt roligt tycker jag :D Vi vann 1 match med 1 poäng! Hahaha, men huvudsaken är vinsten ;) Men sen förlorade vi de 2 andra matcherna. Den sista matchen förlorade vi på en utbrändning. Lite tungt, för att allt hängde ju på mig, jag var sist och om jag missade så skulle det bli utbränning och såklart så missade jag. Jaa som sagt, tungt :p Så kan de va.

Robinson var lite orättvist. Jarmo var mer värdig vinnare än Ellinor, för att hon stannade ju för att ingen såg henne som ett hot. Medans tex. Lukas röstades ju ut för att han vann de flesta tävlingarna och var duktig. Sen är Jarmo en riktigt överlevare, han kan ju helt seriöst äta vad som helst. Om han är hungrig, så passar typ allt. Jarmo borde ha vunnit.

Haha, jag har även fått en söt bränna till. Förra helgen eller var det nu var så brände jag mig på bröstkorgen, och nu har jag bränt mig rejält på vaderna och låren och på ryggen. Knävecken är riktigt känsliga, usch, kan nog inte ha jeans i veckan. Eller ja, vi får väll se xD Haha, jag håller med mamma, jag får skylla mig själv. Men det var så hiiimla skönt. Har saknat solvärmen ju.

Ikväll så blire mys med några flickor, är inte riktigt säker på vilka det blir, men de jag vet är Petra och Sofia ialla fall :)

Förresten så Grattis på morsdag mamma! Jag älskar dig.

Inte kul..

Sitter i detta klassrum igen och har datakunskap. Med våran bajslärare. BAJSMÄNNISKA! Nejmen, det var så att igår så luktade han rent utav bajs. Jag lovar, typ hundbajs. Fyfan, fyfan, fyfan, fyfan. Jag kvävdes. Nästan..

Men jag sitter i detta klassrum med denna bajsmänniska för att jag hoppas på ett vg i slutbetyg. Jag hoppas verkligen på det. Annars blir jag inte glad.

Ikväll är det ialla fall en avslutning med laget. Jag tror att jag kommer att sluta spela innebandy, så som det ser ut nu ialla fall. Jag tycker ju att det är kul, men inte att stå i mål längre. Jag vill spela ute, men jag är rätt så körd på de nu eftersom alla har blivit så duktiga. Lite tråkigt, men så kan det va.

Haree!

I gonna miss it.

Brännbollscupen!

Jajamen och jag taggar och vi ska vinna! :D He bli int bätter! HEJA! Hahaha, men det ska bli kul :)

Hade redovisning idag om blödarsjuka och det gick förvånadsvärt bra faktiskt :D Allt bara flöt på och jag kände själv att det gick bra :) Wonderful. Men det väntar en redovisning på engelskan och hälsopedogiken. Alla redovisningar ska komma på slutet, varför? Lärare... Och sen har jag en ledaruppgift också, men det är inte riktigt likadant, men det är ändå så man ska prata inför klassen. Det är även ett dataprov också som jag har kvar, sen äre sommar loooooooov!! :D Ahhhh! Så jävla skönt rent ut sagt!

Helgen ska även bli mysig med D här :]

Hare fint!I lööv the sun!

Tjabba! As härligt med långhelg tycker jag, det kanske inte blir så mycket gjort men allt utom skola är underbart. Jag vill ha sommarlov nu! Men hur som helst så var jag, petra och sofia på stan idag och köpte present till emma som fyller år snart. Vi träffade även hon och micke på stan :) Soligt och varmt var det ialla fall och huuur mycket folk som helst. Fullpackat kallas det ;p Nu ikväll så blire grillning med några fina flickor :D Ska bli mysigt, ett plus att solen skiner också :)

Imorn så är det kulturnatta också! :D Tagga! Men på söndag blir det mindre roligt.. Måste plugga :( Jävla arbete som ska tydligen vara ett häfte typ, och jag får knappt ihop en sida. Blödarsjuka.. Yes! Bra val jessica.

Ajja, Ha en bra helg folket!

Sick of dentists

Gissa vad jag har gjort idag? Exakt, tandläkaren.. IGEN! Jag är så sjukt trött på att springa till tandläkaren typ varje dag.. Okejdå, det var kanske att ta i men nästan. Det brukar vara helt okej att komma och spänna i stan men tandläkaren idag i holmsund var ju inte ens kul. Tjatmoster. Du måste och du måste och du måste. Det är inte så jävla enkelt och komma åt överallt med tandborsten pga. tandställningen. Ät godis minst en gång i veckan, hahahahha.. Vem lyckas med det? :O Eller äre bara jag som är en godisgris? xD Jag har gått till tandläkaren 2 gånger den här månaden, och det kommer att bli 2 gånger i Juni också. Blääää. Dö. Hatar tandläkaren nu mera.

Men jag hann även vara i skolan i ungefär 45min också och vara på stan med Petra :) Vi käkade lunch på mias, kebabtallrik. Åhh vad gott det är :D Jag vet att det inte är nyttigt tandläkaren.

Ikväll blire träning, kick and box. Fyfan vad jobbigt. Hare fint!

Lite småsöt

Det gick helt okej på mitt tal idag på svenskan faktiskt. Nog så kunde det ha gått bättre, men jag får nöja mig med det där, nu när är det över så :) Det är det som är huvudsaken för mig. Men jag har en massa redovisningar framför mig. Bla. Om Blödarsjuka, Bodypump och en ledaruppgift på idrotten med Malin, än så länge. Förvånar mig inte om det kommer mer. Men det är sommarlov om ungefär 4 veckor, så det är bara att tänka postitivt! :D

Helgen har jag tillbringat i Skellefte Hamn hos min faster, och några trevliga promenader (A) :] Vi pratade även om trästockfestivalen som är då i Skellefteå, och om min faster är hemma så får jag och Petra bo där :D Om det inte är några fler som vill hänga med? :D

Lite söt tycker jag.

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.986836&selId=1.924474&currPage=0&renderingdepartment=2.34558

Den här var därimot bra :)

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.990333&selId=1.924472&currPage=0&renderingdepartment=2.34558

Sweet!

Solen har blivit riktigt skön nu och den har varit jävligt saknad! Men ännu en till vecka har gått och det är ungefär bara 4 skolveckor kvar!! :D WIIEE. Ahh vad skönt :) :)

Jag är ändå stolt över mig själv sen igår kväll. På kvällen så pluggade jag matte från kl. 6 till typ halv 8. Sen blev det svenska från kvart i 8 till halv 10! :D Jag börjar bli nervös inför svenskan. Det är så att vi ska göra ett tal på minst 5min. Och det är ju ändå länge för nån som inte brukar prata för grupp. Men jag ska snacka om lumpen ialla fall, och det var ändå intressant när jag hittade fakta om det :) Vi ska ha små lappar att utgå ifrån och det är på måndag så jag hoppas på det bästa.

Ikväll blire mys med grillning på fläse med Emma, Sofia och Petriizzz! :D

Haha, gammbilden! Det känns som om jag och Nathalie är lite småkorta (A)

yees

Ikväll så har jag och mamma sett på bio, män som hatar kvinnor. Heheh, jag vet, vi är sega men bättre sent än aldrig (A) Men den var jävligt bra, men lite små otäck. Och mamma gjorde ett misstag som vanligt -.- Hon köpte biljetter och var helt inne på att filmen började kl. 6. Kollade inte ens på biljetten utan hon tog för givet för att pappas och syrrans bio började klockan 6 skulle våran också göra det. Sen fick dom gå in, men vi satt kvar i själva "väntehallen" till tio i sex och mamma trodde att den började 6 så hon frågade mig om vi inte ska få gå in snart. Så jag kollade på biljetten och där står det att bion började halv sex. Hahahaha.. Förvånar mig inte ett dugg. Men vi fick byta biljett och tid, så vi fick komma in kl. 6 istället :p

Nu har jag skaffat mig en ipod nano också, riktigt bra :D Imorn så är jag ledig, men då ska jag till tandläkaren istället och få tandställning på underkäken. Ska bli kul och få ta bort den sen när allt är klart :) Sen blire stan med Emma och Petra :) Måste köpa ett par tygskor som jag har checkat in på internet :)

Sen blire skellefte nästa helg till min faster som jag inte har varit hos på typ åratal känns det som :S Det ska bli mysigt att få träffa folk och dig (A) :)

<3

RSS 2.0