Who’s gonna stay as a friend, who will fighting to the end

publicerat i Allmänt;
Fredags kvällen med brännbollscupen var faktiskt riktigt roligt tycker jag :D Vi vann 1 match med 1 poäng! Hahaha, men huvudsaken är vinsten ;) Men sen förlorade vi de 2 andra matcherna. Den sista matchen förlorade vi på en utbrändning. Lite tungt, för att allt hängde ju på mig, jag var sist och om jag missade så skulle det bli utbränning och såklart så missade jag. Jaa som sagt, tungt :p Så kan de va.

Robinson var lite orättvist. Jarmo var mer värdig vinnare än Ellinor, för att hon stannade ju för att ingen såg henne som ett hot. Medans tex. Lukas röstades ju ut för att han vann de flesta tävlingarna och var duktig. Sen är Jarmo en riktigt överlevare, han kan ju helt seriöst äta vad som helst. Om han är hungrig, så passar typ allt. Jarmo borde ha vunnit.

Haha, jag har även fått en söt bränna till. Förra helgen eller var det nu var så brände jag mig på bröstkorgen, och nu har jag bränt mig rejält på vaderna och låren och på ryggen. Knävecken är riktigt känsliga, usch, kan nog inte ha jeans i veckan. Eller ja, vi får väll se xD Haha, jag håller med mamma, jag får skylla mig själv. Men det var så hiiimla skönt. Har saknat solvärmen ju.

Ikväll så blire mys med några flickor, är inte riktigt säker på vilka det blir, men de jag vet är Petra och Sofia ialla fall :)

Förresten så Grattis på morsdag mamma! Jag älskar dig.