9 dagar kvar!

Med en tillbaka blick från förra inlägget, så har den här veckan gått fort! Nu är det inte långt kvar till julafton alltså! Underbart! Jag har i princip fixat alla julklappar, och nu idag ska jag slå in några stycken, med jullåtar i bakgrunden såklart :) Favorit julsång det här året:

På spotify:
Carola – En stjärna lyser så klar
 
Helgen är inte riktigt helt planerad, men ikväll ska troligtvis vi gänget träffas och ha det trevligt, sen vet jag inte riktigt vad som händer, det återstår och ser! :) 

Tjejerna mina på jobbet som dansar till "Gangnam Style" ska ha uppvisning på onsdag, så jag ska filma dansen och kanske eventuellt försöka lägga upp den här på bloggen, så ska ni få se vad jag har ägnat mig åt dem senaste månaderna på jobbet ;)

Nu blir det inslagning, senare julkalendern sen imorse ofc ;) Pussar och kramar!
 

Den bjuder jag på!

17 dagar kvar

Veckan har varit lite konstig för mig, i tisdags hade jag onsdag och i onsdags hade jag torsdag. Veckan blir så lång när det känns så, men det har gått bra och veckan har inte känts så lång ändå. Helgen välkomnar jag ändå med öppna armar! Jag har haft fullt upp hela veckan med att hänga med evelina (long time no see gumman..), malin på hennes 20 års dag i onsdags (grattis igen!) och såklart brudarna mina, emma och sofia :) 

Eftersom jag inte fått någon kväll med pojkvännen i veckan ska vi mysa ikväll, och imorgon far vi ett gäng och ser hockey! Skellefteå - Färjestad i Ske-å. Heja Ske-å ;) Jag diggar verkligen att se hockey live, så det kommer bli grymt :D Söndag har jag ingenting planerat, så det kommer nog att bli lugnt. Ser framemot helgen!

Jag hoppas att det inte bara är jag som ser på julkalendern? Haha, per tycker jag är töntig som ser på det, men jag sa att man blir aldrig för gammal för julkalendern ;) Jag tycker den är bra! 

Nä hörreni, jag ska se på julkalendern nu och sen ska jag göra mig i ordning för dagen.
Ha en underbar helg!

23 dagar kvar

Japp, nu har jag bytt design på bloggen, men det blev från blogg.se teman. Jag försökte att fixa en egen bild längst upp, men fan heller inte ska det gå! Åh jag blir så irriterad när det inte går som jag vill.. Jag skiter helt enkelt i det, nu får det vara den bilden.. Tills jag orkar försöka igen.
 
Vi ser det snöar, vi ser det snöar det var väll roligt HURRA! Oja, att det är roligt! Hoppas vi får en riktig vit jul det här året, det är så mysigt :) När jag kom hem ikväll hade familjen också julpyntat, åh vad mysigt! Älskar verkligen den här tiden på året.
 
Nu på jobbet ska jag hålla i en aktivitet. Varje skoldag och när det blir fritids fram till jul, ska jag gömma godis och så ska barnen få en karta och så markerar jag där jag ungefär har lagt godiset och så ska dem få leta. Jag har även gjort en adventskalender där vi kryssar för varje dag som går som ser ut såhär:
 
 
Det känns jättekul och det ska bli så mysigt på fritidset "Klubben" :)

Imorgon ska jag och hanna julbaka med farmor, och så tänds första ljuset, myspys! Jag och per har också 9 månader idag! Tiden går foort! Dock spenderar vi får kväll på två skilda håll, men jag ska mysa hemma ikväll med la familia :)

Jag hoppas ni njuter lika mycket som jag av allt jul mys, pussss!!

<3

RSS 2.0