Living the dream

Kollade bloggen och tänkte "åh helvete vad länge sen jag skrev" och 2 sekunder senare skriver jag! Ska försöka bli bättre på att uppdatera.

Heelg! Fyfasiken vad skönt, nu har halva praktiken gått också?? Hur fort går inte tiden? På tal om att tiden går fort, på söndag firar jag och per 1 månad! Jag håller med tidigare frågetecken, redan?? Haha ja, och det känns så himla underbart bra och jag är verkligen störtkär ♥


Haha åhh vad söta vi är va??

Nu är innebandyn slut på tal om någonting annat, vi vann sista matchen mot Arnäs med 7-5! Väldigt skön vinst och vi slutade som 6a. Vi får gratulera Västerslätt som gick upp i 2an!Nästa vecka följer jag med älsklingen till hans hemort, Gällivare. Träffa hans släkt och allt det, och det är ingen liten släkt heller! Kommer nog vara en aning nervös.. Hehe.. Stannar ungefär en vecka :)

BALKLÄNNINGEN ÄR HITTAD OCH BETALD!!! Det känns fan hur bra som helst, och den är supersnygg! Är dock via tradera, så jag har inte fått den än, men bilderna är sjukt snygga och jag lääängtar tills jag får hem den! :D Juste, studentmössan är även hemma också + klänningen! Hihi, det börjar närma sig ;) ;)

Nu ska jag dra till bästaste emma och det blir en myskväll :)

HARE BÄST!

Du är bara min

Just nu sitter jag och pojkvännen min och bara chillar och njuter av helgen. Det blev parmiddag igår med emma och sofia och deras pojkvänner också på Great Eastern och käkade buffé, sjukt gott! Det var riktigt länge sen jag åt på kina restaurang, det blev riktigt trevligt och kvällen slutade på O'learys och hockey, det ska göras om! :)

Annars har veckan gått väldigt fort, och nu har jag praktik i 4 veckor. Så förjävla skönt! En paus från skolan är aldrig fel. När vi kommer tillbaka är det endast max 37 skoldagar kvar!!!!! :D :D

Nu är snart innebandy säsongen slut också, match imorgon och nästa vecka, sen är det slut.. Känns både skönt men ändå inte, har starka tankar på att lägga av efter säsongen. Jag kan inte säga något säkert än, men troligen.

HARE BÄST!

Vill ha sommar..

Amazing

Fjällen var helt underbart roligt och bra! Solen ville dock inte riktigt hänga med oss, men det var bara ungefär -5 alla dagar och riktigt skönt väder, så vi var ganska nöjda ändå :) Det var väldigt synd om Linnéa som bröt nyckelbenet och andra små skador som folk fick.. Även jag som ramlade sönder min röv... Världens största blåmärke. Annars längtar jag tills nästa gång vi drar! :D :DBilden får tala för sig själv ♥♥


Sötnos med mina glasögon på sig :D Hihi!

Till veckan börjar skolan igen och jag har en massa plugg framför mig som jag egentligen måste göra.. Fyfan.

HARE BÄST!

<3

RSS 2.0