Underbart

Äntligen börjar värmen på att komma! Jag och mina friends for och tränade lite brännboll inför brännbollsyran som vi ska delta i och vi försöker förbättra slagen och lyrorna ;) Jag taggar!

Nu har det gått en till vecka av skolan, och nu är det bara 2 HELA veckor kvar av skolan. Jag fattar inte än.. Nu till veckan åker fredagen bort sen nästa vecka åker måndagen bort. Sen kommer det en hel vecka, sen efter det blir vi lediga torsdag och fredag. Vi är lediga en hel del nu och jag hoppas att tiden går lika fort som den alltid har gjort! :D

Igår var det ett underbart väder och jag hoppas att det blir lika bra väder idag också, men det blåser lite mer idag så det blir nog inte lika varmt, men man kan ju alltid hoppas. Jag, Petra och Sofia ska även fara idag också och träna lite mer brännboll. Jag tycker det är jättekul och det är aldrig fel och bli lite bättre (A)
Jag måste bara uppge att jag och min familj käkade ute igår för första gången sen vintern! :D Så underbart.

Kött och potatisgratäng, som efterrätt grillade marshmallows.
Vitskärsudden!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

Greeat!

Idag tycker jag att jag har varit riktigt duktig, har bara gjort nytta.
  • Knytit ihop tidningar och skrivit papper till dom.
  • Suttit på rumpan och riktigt dammsugat rent min matta från alla hårstrån och sånt skit, tog 20min xD
  • Dammsugat rummet.
  • Skurat bokhyllan, skrivbordet och småsaker.
  • Bytt sängkläder.
  • Pluggat svenska och datakunskap.
  • Sist men inte minst hann jag även med att se wipe out med lite vänner! :)
Erkänn att jag bara har varit duktig! Just nu längtar jag tills jag blir trött så jag får lägga mig i den ny bytta sängen.. Det är så underbart skönt när man har bytt sängkläder, det luktar så otroligt fräscht och jag riktigt njuter av första natten.

Men jag tror att jag måste skriva lite grann till på svenska bokanalysen innan jag kan börja njuta..

Iksu

Idag har jag varit och tränat på Iksu. Jag måste hålla igång med tanke på innebandyn eftersom vi har uppehåll ett tag. Men idag så har jag tränat  lite kondition och armar, mage och ben. Benen är helt slut körda ialla fall. Magen kommer nog också att kännas imorn. Andra gången jag var där, och det är förjävligt stort. När vi skulle gå och duscha så gick jag åt fel håll. Efter ett tag hörde jag Per och Elin "Jessica! Vart ska du?!" Ojdå.. hehehe.. jag.. skulle bara...hehe.. titta lite.

Men ikväll så ska jag, petra,sofia och julia fara och bowla! :D Vi har knappt gjort nått vettigt hittills på lovet så det på tiden vi far och gör nånting! Eller, julia har ju varit i sin stuga, men vi andra har inte gjort så spec mycket :p

Haree!

Just nu sitter jag och diggar fronda, tack vare petra som har intalat mitt huvud att dom är bra :p

Fronda - Du betyder ingenting
Fronda - En stor stark
Fronda - Jag är tillbaks

Påsken är här

Äntligen så har påsken kommit och vi har fått påsklov :D Dessutom så börjar snön försvinna och jag har faktiskt tagit fram moppen :D Älsklingen som jag tar med överallt om jag ska nånstans. Men den är ju strypt och går bara 45km/h och det är ganska så drygt kan jag säga. Men jag har övertalat pappa att ta bort spärren annars så köper jag en annan moppe som inte är det, och det gillade han tydligen inte :) Så han har då sagt att han ska göra det när all grus är borta på vägarna, hoppas han håller det. Annars!

Så på påsklovet så blir det nog inte så mycket gjort. Bara vara här i tråk obbola antar jag. Hoppas på att få komma till Malin så far vi till bygdsiljum med Linnéa och åker lite snowboard :D Men hon är inte lika taggad på det som jag är :( Sen så ska jag nog till iksu också någongång här i veckan hoppas jag :)

Nu sitter jag och väntar på maten som blir grillat kött med pommes frites tror jag :D Första ute grillat kött sen sommaren! Muuuuums!

Jag har beställt hem såna här koss hörlurar som typ alla har som jag tycker är jätte bra! Men enda nackdelen är väll att man inte kan ha så högt ljud när man är bland folk. För att det hörs ut rätt så bra.

Glad påsk!
I like myself sooo much

Nu behöver jag igentligen plugga till ett ganska så stort prov som är imorgon och jag har inte pluggat ett skit.. Och jag kan inte plugga heller, jag har glömt kvar stencilerna och boken på skolan som känns rätt så fail och klantigt. Jag är garanterat körd på det där. Sen så glömde jag mobilen kvar på skolan också, ännu mer fail.. Jag använder knappt min mobil längre förutom på buss stunderna till skolan och hem. Annars är den i fickan orörd hela dagen. Ändå rätt så bra.

Malin kollade på vårat schema lite här fram över, och vi har bara 3 HELA veckor kvar! Annars så försvinner någon dag hit och dit. Snart äre sommarlov! Can you get it?! :O Nooo! Tiden kan gärna fortsätta gå så här fort :)

Påsklovet närmar sig också! Ännu bättre! Imorgon, måndag, tisdag och onsdag kvar för oss :D Happiness!

<3

RSS 2.0