jul!

såhär långt så har lovet bara varit bra faktiskt. snön har hållit sig på marken för en gång skull! äre bara jag som är pepp på att åka skrana? :D :D

jag fick inte så spec mycket julklappar, men det bästa var typ en väska som jag kan ha min dator i och massor av presentkort! :)

jag har inte hunnit göra så mycket på lovet.. varit med kompisarna och sett på bio med familjen, Yes man :) och sen har jag sett på 2 as roliga filmer också :D jag är lite sen med dom, men Ace Ventura ;)

imorn blire att färga hår på emma och petra och träning :) jag ska även på träning om 50min så jag ska kanske börja peppa upp mig :) det var länge sen jag tränade nu känns det som, så det ska bli kul :)

http://www.youtube.com/watch?v=Nh2iyPmucFk ljudeffekterna han har allstå! hahahahahh!!

önskar tomten

GOD JUL PÅ ER ALLIHOPEN! :D

X3M !!

X3m var verkligen värt att gå på kan jag lova! hur kul som helst! det var länge sen jag hade så här roligt :D Dansade nästan hela tiden och det var hur mycket folk som helst på dansgolvet så det var bara att dansa utan att man kände sig dum eller nånting det var bara att släppa loss :D

hur kul som heeeeeelst!!! :D

hundjävlar!

Imorse när jag stod i duschen så hörde jag hur mamma kom in igenom ytterdörren och var alldeles rädd och pratar med våran katt som var alldeles skakis tydligen.

Det var två hundar utanför vårat hus och krafsade under våran bro, för att dom ville komma under, för att där under så fanns det en katt som är typ 7 månader, som är då våran katts kompis. dom hade krafsat som nå jävla galningar, men mamma hade kommit ut och skrämt iväg dom. den där katten hade nog blivit jagad innan den hann krypa under våran bro, för att det är alldeles fullt med spår här nu på våran gård.

Om det inte hade varit så tätt mellan bron och marken, så hade den katten varit död för länge sen! Dom där hundarna skulle inte tveka att käka upp den. Dom är typ jakthundar eller nått..

Som tur var så hade våran katt hunnit upp i träd innan hundarna hann komma åt han.

Ägaren till hundarna är ju inte så spec trevlig heller, sitter i rullstol och är omkring 60 bast.
Usch för den där gubbjäveln.. Jag har bara en sak att säga om han, åt h-vete med han!

 Älskling!

loooov!

jaha, då har en termin gått av 1 året på gymnasiet då :D min klass har haft det förjävligt slappt ialla fall :D det har varit väldigt skönt kan jag lova, det kan gärna fortsätta :D

men nu till helgen så ska vi ha en match mot thoren gruppen. det kommer att bli kämpigt men vi ska klara det! :D och på söndagen ska vi ha en gemensam aktivitet med vårat lag och holmsunds laget. haree!

yepp

nu börjar det verkligen närma sig jullovet :D :D äre bara jag som taggar att vara ledig :D men jag ska bara vara hemma hela lovet så jag kommer säkert att bli trött att bara gå hemma ;)

jag har fick veta en jätte bra nyhet igår också :D den 12 januari ska jag äntligen få min efterlängtade tandställning som jag har väntat på i 4 år snart tror jag? jamen ungefär nått sånt ialla fall :P så jag känner mig rätt så glad :)

det blir nog gymnasiefesten till veckan också tror jag, några fler som ska dit? :D

jag måste bara nämna att jag har fått ett nytt rekord på tetris, 90 rader! :D haha, *stolt*  haree!

juulen!

nu äre inte långt ifrån jullovet och julafton :D det var exakt 2 veckor kvar till julafton igår :D
det känns väldigt skönt! det är bara och vänta på att tiden ska gå, jag har gjort bort att köpa alla julklappar ialla fall, ska bara slå in dom :) jag hoppas att snön kan hålla sig också! det skulle ha varit underbart :)

jag ska snart på träning om 20min, och jag taggar faktiskt :D och efter träningen blire att mysa lite med petrizzz :D ajja, ska börja packa målvaktsväskan och klä om :) haree!

Låtarna som gäller just nu: 3 doors down - Kryptonite och Let me go !

:D

nu vare länge sen jag skrev, men nu så skriver jag :D förra veckan var helt okej, inte nå svårigheter alls :)
det speciella som hände var att malin fyllde år och att jag har blivit brunett ;)

så jag for till malin på fredagen och härjade med några till, per, fabian, lydia och amanda :D
vi körde snöbollskrig, eller det var inte så mycket snöbollskrig rättare sagt typ mulkrig, vi mulade varandra istället ;) tjejerna mot killarna, som man säger ;) det blev blött och kallt, men det var roligt att mula tillbaka :D (speciellt när det far i tröjan på dom!) Men det var en rolig kväll :)

och då på söndagen så färgade jag och emma håret, emma blev lite mer rödhårigare, fast det syndes inte så mycket :(
men det blev lite skillnad för mig, jag känner knappt igen mig när jag tittar i spegeln :P haree!

 före efter!

<3

RSS 2.0