Beroende av oc.....

Haha rubriken har rätt, jag är helt inne i OC nu och ser det så fort jag får tid! Det är awesomeee!

Åh vad jag är sååååååååå sugen på att fara iväg någonstans, typ NU! Jag vill också ta studenten nu.. Som de flesta andra 92:or, jag har ju faktiskt också gått 3 fulla år. Åh, blä. Tack och lov att jag inte är själv 92:a som inte tar studenten i år i alla fall!

Jag har suttit nu och kollat på en och samma internet sida i typ en timme, det är alltså en au pair sida. Och ja, jag vet nog vad jag ska göra direkt efter att jag har tagit studenten nästa år. Fara iväg som au pair! Det har varit en stor dröm väldigt länge för mig sen jag kom på att jag vill jobba med barn, och jag ska uppfylla den drömmen. Jag ska våga det, jag bara måste. Jag vill så mycket, så mycket.

Nu är både provet och talet gjort i svenska b nationella! Det känns galet skönt, och jag fick g+ på talet!!! NÖJD! Det är helg nu också och det är verkligen behövligt, det har varit en ganska stressig vecka för mig. Pluggat som en galning på talet och annat.

Valborg imorgon! Taggaaa!

HARE BÄST!


It's a beatiful day

Årets första löprunda - Check! Haha lite sen kanske, men gud vad skönt det var! Efter allt detta godis och god mat och allting så blev jag ba tvungen att ta en runda.

I torsdags och i fredags blev två spontan kvällar som innehöll fest och folk! Det blev en riktig fest hos jossan med sofia i fredags med verkligen massor av folk, men trevligt blev det! Såklart så har jag inga bilder..

Till veckan så väntas det nationella talet i svenska som jag håller på för fullt med. Sista teori lektionen också på körskolan, och det känns förjävligt skönt! Nu gäller det bara att hålla i och fortsätta plugga med körkortet. Som sagt väntas ju också valborg till veckan. Känns som att veckan kommer gå ganska fort som vanligt :)

Solen skiner ute och det är så himla härligt att vakna upp när solen skiner in genom fönstret, sommaren är snart här! Jag längtar!!!!
HARE BÄST!

It was good times, but it's over now

Jag skulle vilja tillägna detta till alla mina älskade vänner som finns där för mig och gör mitt liv så mycket lättare och framför allt roligare, ni är dom bästa som finns ♥♥♥Hur som helst, har det varit påsklov i veckan eller? Har det gått lite fort eller? Jo men som tusan, jag har knappt ens märkt av att jag har varit ledig haha! Galet vad fort det går!

Det är valborg nästa vecka också! Shitshit, grillning blir det i alla fall med massor av folk! Fan vad trevligt!

HARE BÄST!

I'll cry for you

Helgen har varit en riktigt toppen helg! I fredags blev det en spontan förfest hos evelina, med även emma och sofia! Senare drog vi till 5ive och senare på kvällen följde jag med alex till o´learys, en riktigt trevlig kväll! ♥

Igår for jag och familjen till bygdsiljum och det var helt sjukt underbart! Perfekt väder och det var inte allt för mycket folk, saknat min snowboard! (Hoppas som fan att några är taggade på påsklovet?!) På kvällen var jag med sofia och chillade med film och en promenad.

Ny vecka imorgon och sen är det påsklov! Nog för att jag säkert ska få jobba på påsklovet och tjäna ihop lite extra pengar som verkligen behövs, awesome! Det är nationella proven i svenska b på torsdag också.. Jag är tillräckligt nervös!

Jajja, ska läsa lite körkorts teori nu och sedan blir det nog att sjunka in i drömvärlden, men först! Ska jag bjuda på lite bilder!


Bygdsiljum, helt underbart.


Bilder sen festen förra helgen, då temat var finkläder!Saknar min sötnos galet jävla mycket..HARE BÄST!

Heheheh..

Oppps, det var ett litet tag sen nu jag skrev.. Men alltså jag orkar inte helt seriöst haha, så det får helt enkelt bli när jag det blir.

Nu är serien slut också, och vi kommer nog bli 5:a. Sista matchen är dock inte spelat än för två lag, och det avgör också vilken plats vi får, men det blir nog troligtvis 5:a. Så himla synd! Om vi hade blivit fyra hade vi KANSKE fått kommit till div.2, fyfan vad roligt det hade varit, fan :(

Vi hade ett litet party i lördags, och klädkoden var finkläder! Vi spelade poker (som vi gjorde förr-förra helgen också) och det blev bara trevligt! Bilder kanske kommer sen!

Sitter i skolan och tråkar nu iaf, med eveeegirl! Hungriga är vi.. Maten är köttfärslimpa, svampsås och kokt potatis, mums filibabbaa!

Onödigt snack nu.

HARE BÄST!

<3

RSS 2.0