2 veckor

Nu har jag och min älskling bott i våran lägenhet i två veckor och det känns superbra. Ändrar mig inte än i alla fall ;)
 
Nu inskolas jag inom hemtjänsten också och jag tycker det går rätt bra, många roliga tanter! Jag jobbar kväll idag så därför får jag en liten sovmorgon. Ganska skönt, det har varit mycket att ta in, jag började 7 igår och slutade 12, så jag for hem och käkade en efterlängtad lunch och sen däckade jag i sängen och sov fram till middagen. Idag börjar jag 16 och slutar 22, blir bra! Jag har fått en nyckel så jag kommer nog troligtvis få jobba i juni också lite.
 
Jag älskar att vädret börjar bli bättre och bättre och varmare! Helt underbart, eftersom jag jobbar på teg inom hemtjänsten så cyklar vi och det är ju helt underbart när det är bra väder.
 
Till helgen är det eurovision och vi ska heja på robin så det ba skriker om det! Låten YOU är ju SÅ BRA! Det blir nog att se det hos cissi med lite folk och dricka, det blir nog trevligt! Sen fyller syrran år på söndag, så då ska jag och troligtvis per hem till obbola och gratta blivande 17 åringen :) Mamma mia, lill syrran börjar bli stor, snart 18 år, tiden går fort!
 
Ska försöka ta lite kort på lägenheten så ni får se hur det ser ut här hos oss :)
 
Sommarlåten 2013!
 
<3<3

Right here, right now

Nu sitter jag i lägenheten och skriver! Vi fixade internet idag, och fått upp lite lampor och gardiner. Mamma och pappa ska komma förbi en sväng imorgon, då hoppas jag att dem kan hjälpa mig att få upp lite tavlor och kanske hjälpa att rensa lite kartonger ;) Börjar kännas riktigt bra det här!
 
Känner mig dock väldigt trött, fast vi var lediga i onsdags så känns det som att jag har jobbat hela veckan ändå. I helgen ska jag bara ta det lugnt, försöka få bort så många kartonger som möjligt. 
 
Det är så skönt att våren börjar närma sig på riktigt nu, solen känns ganska varm när den skiner och ännu skönare det inte blåser ;)
 
Hoppas ni har en bra fredagskväll!
 

<3

RSS 2.0