Pysmys

Farfars begravning var verkligen jättefin. Sjukt tungt, men nu känns det ändå rätt bra. Blev dock ett litet sammanbrott igår.. Lär nog få mina dagar, men i överlag känns det bra. Nu är det bara att försöka minnas honom med dom bra minnerna. Vila I Frid älskade farfar Bernth ♥

Nu är det bara den här veckan kvar, sen sportlov! Gud vad skönt. Heeela helgen är planerad ;)

Fredag: Spa med emma, sofia och petra, kommer bli hur mysigt som helst!
Lördag: Inflyttningsfest hos sofia och danne. Tagga!
Söndag: FJÄLLEN!!!

Hoppas veckan går fort ;)

HARE BÄST!

Onsdag

Discot är äntligen bortgjort, känns superduper underbart!! Det var inte riktigt jättelyckat, men nu är det bortgjort och det finns saker att reflektera över. Menmen, nu är det rapporten som är kvar... Jippiiieee.

2 dagar kvar till farfars begravning.. Känns inge roligt alls, gruvar mig till tusen. Ska försöka hitta lite kläder till begravningen idag, hoppas jag lyckas.

Så helgen blir superduper lugn, umgås med mina nära och kära tror jag nog :)

Hoppas ni får en bättre helg än mig!

HARE BÄST!

Its gonna be something

Hej och hallå bloggen. Jag börjar känna mig en aning nervös kan jag lova! Projektarbetet händer verkligen imorgon, snödiscot blir av! Shit pommes, det känns jättekonstigt? :O Men det känns även hur bra som helst! Det blir nog bra, är lite rädd att det inte kommer komma nå folk.. Jaja, då får det väll inte komma nå folk helt enkelt. Det blir nog bra, önska mig lycka till.

Imorgon är jag ledig från skolan, så ska jobba och annars blir helgen ganska lugn förutom discot. Brorsan fyller 30 år på söndag så det blir en sväng dit :)

På söndag blir det 2 veckor kvar till FJÄLLEEEEN!!!! Sjuuukt nice! Längtar som tusan!

Ska lägga mig och se några serier nu, och sen sova.

HARE BÄST!

Up in flames

Hej mina vänner, det var så länge sen ni fick en matchtabell över hur vi ligger, så nu ska ni få en!

7a.

Sitter på skolan just nu och väntar på en lektion, och sen ska jag, per och evelina iväg till hamnis igen och träffa jamojamo. Vi var där igår också och träffade putte, och körde igenom lite hur kvällen kommer se ut fredag den 17:onde!! Spännandeee. SPRID! Mina vänner, disco för 15 år och uppåt på hamnmagasinet den 17:onde.

Ikväll blire mys hos malin med sleepover :)

HARE BÄST!

You will always be with me

Nu var det ett tag sen, haft en ganska tung och tuff tid så har inte haft lusten att blogga. Har fortfarande det men känns lite bättre i alla fall.

Ska inte gnälla så mycket mer om farfar, förutom att begravningen är 24/2. Usch, gruvar mig som fan. Jag vill tacka mina underbaraste vänner som ställer upp i vått och torrt, älskar er till tusen!! ♥♥

Jaja, annars då? Vi målvakter har fått ny utrustning, så nu är vi röd/vit/svarta och hur snygga som helst!! Nog för att det är många målisar som valt den röda utrustningen, men ähh! Den är snygg :D Känns som att jag har utvecklas ganska mycket de senaste åren, är nöjdare med resultaten på matcher och mina insatser, känns jättekul!

Har en del plugg att ta itu med idag, har skjutit fram lite grann.. Ville ba visa att jag lever :)


HARE BÄST!

MINA! Bästa ♥

Två fantatiskt sköna grabbar som jag alltid har roligt med!

Midsommar 2011!

<3

RSS 2.0