Love you farfar <3

How the fuck ska jag börja.. Usch vad svårt, jag vill skriva nånting men vad ska jag skriva..?

Jag älskar dig farfar över hela mitt hjärta och kommer alltid att göra det, du kommer vara saknad sjukt jävla mycket och jag förstår inte riktigt hur jag ska ta mig vidare och förstå att jag aldrig kommer få krama om dig igen eller få hålla handen med dig eller prata med dig eller vad som helst!! Det känns så grymt overkligt allting. Finns du verkligen inte längre? Vart är du nu då?? Åh så många frågor men inga svar.. Jag tror typ inte ens att du är död fast jag såg det ju med egna ögon.. Jag förstår verkligen ingenting.

Jag är verkligen hur glad och nöjd som helst att jag var där med dig hela tiden. Att jag vakade med dig när du hade det otroligt tufft men ändå kämpade på, jag var med dig konstant i flera timmar och så just när jag, pappa och farmor skulle gå och äta nånting, då slutade du andas. Var det meningen? Ville du inte att någon utav oss inte skulle höra eller blev det bara så? Jag är ändå lite tacksam att jag slapp höra när du tog dina sista andetag på något sätt. Jag är väldigt väldigt tacksam att jag fick säga farväl och fick säga det sista orden som jag ville säga till dig. Det känns verkligen, verkligen, verkligen hur bra som helst. Det var sjukt tungt att se dig sådär blek och inte vid liv liksom, men på något sätt behövde du komma till ett bättre ställe. Du led det sista dygnet och man fick ingen kontakt överhuvudtaget med dig, fortfarande känns det ändå som att du inte alls är borta.. Som sagt, jag förstår ingenting.

Nu ska jag sluta svamla, men allting är suddigt och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är verkligen jätteledsen, men jag gråter ändå inte.. Kan fälla någon tår, men.. Åh, allting är så konstigt och svårt.

Varning för ett emo inlägg

Hur ska jag börja.. Ja som sagt, ni som inte vill veta eller läsa om hur emo jag är just nu, kan sluta läsa här och nu.

"Han börjar se piggare ut" "Han verkar bli bättre" Osv,osv,osv.

Detta intalar vi oss själva. Lögner. Bullshit. Nu räcker det. Farfar mår inte bra. Han är inte pigg, han orkar ingenting. Är det inte bättre att inse sanningen?

Jag ber om ursäkt i förväg till alla mina nära och kära, jag kan inte vara positiv längre. Jag kan inte vara glad och hoppas på bättre tider. Jag ska göra min bästa, men jag kommer inte kunna hålla uppe mitt humör lika bra. Jag hoppas verkligen att ni kan stå ut med mig, jag behöver er som mest nu. Det kommer bli tufft framöver.

HANNAS bild.


I'm fine.

VINST

JAA! Äntligen a damn fucking vinst! 5-4 mot Sävar, sköööönt! Sista målet gjordes ungefär 50 sekunder innan matchslut! Efter det blev det stressigt och panikigt (haha) och gapigt och hej och hå, det får man räkna med ;)

Hell yeah!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite freesshh, och sedan blir det bio! Ska nog fara och köpa pringles innan som jag ska ha till ;)

Farfar verkar bli lite piggare, men han ser ut att plågas.. Jag och pappa ska fara och hälsa på honom imorgon igen, blir nog lite längre den här gången.

HARE BÄST!

Friday

Sitter på skolan och väntar på en 40 mins lektion, ska sedan köpa mig en kycklingcurry macka tror jag om ingen vill käka lunch med mig (A) Sedan blir det jobb! Ganska skön bild över skolveckan:Jag har typ onsdag idag känns det som, jag var ledig i onsdags så det kan nog vara därför, men det är freedag som betyder helg! Helgen blir rätt lugn, har match på lördag och på kvällen ska jag och evelina på bio! Vi ska se the girl with the dragon tattoo. Trevligt!Fixade och trixade med projektarbetet igår på hamnmagasinet med två kontaktpersoner som hjälpte oss som bara den, så nu känns det hyfsat bra. De bokade två snömaskiner åt oss och en dj och spikade ett datum, vad hade vi tagit oss till om vi inte hade er?? Dock måste vi få pengar, som de också ska hjälpa oss med.

HARE BÄST!

I won't let you go

13-dags cupen gick helt åt h-vete, så det skippar vi. Kul var det ändå faktiskt! Har inte spelat cup på vettefan hur länge, några år är det i alla fall!

Nu är jullovet över och skolan har börjat igen. Känns inte allt förjävligt med tanke på vad som förväntas i juni! Det är inte jääätteee länge kvar (A)

Jag säger det här med tårarna rinnande nerför mina kinder, min älskade farfar har fått cancer, ännu en gång.. I njurarna. Jag älskar dig farfar, du är den bästa farfar man kan tänka sig och du är inte ensam. Vi har gått igenom det här förut och vi ska klara det ännu en gång. Du har varit så otroligt stark och jag är väldigt, väldigt stolt över dig med tanke på hur mycket du har tvingats gått igenom. Du är fortfarande stark och jag kan inte tänka mig en värld utan dig, kämpa förr oss. DU är älskad av din omgivning och vi behöver dig. Hör du det?

♥♥
If your sky is falling
Just take my hand and hold it
You don't have to be alone
I won't let you go!

With pleasure

Med det största nöjet välkomnar jag 2012 med öppna armar! Detta kommer att bli ett år jag aldrig glömmer med studenten och andra livsförändringar. Jobb? Universitet? Au pair? Jag har ingen aning. Ser framemot besluten i alla fall!

Nyår blev en succé och jag hade jättetrevligt! Vår tre-rätters middag blev fan i mig jävligt bra, och som det såg ut blev alla mätta och belåtna.

Ostkroks-förrätt. Alla bilder är andreas!
Ugnstekta morötter, potatis och paprika med fläskytterfilé.
Cheesecake med digestive. ASGOD!!
Tack för en superbra nyår!

Förövrigt efter middagen som vi blev klara med ganska sent, vid typ tio nångång..? Då började jag, emma, andreas och simon cykla mot teg där petters fest var i full gång.

Vid tolvslaget försökte vi hinna till bölesholmarna men misslyckades, så vi såg typ inga fyrverkerier, vilket var en liten besvikelse, jag tycker fyrverkerier är grymt häftigt. Jaja!

Efterfest kirrades sedan hos andreas med emma och frida vid 4 tror jag? Trötta gånger tusen var vi, så vi chillade och snackade. Senare vid halv sex kanske? Haha, hade ingen koll alls på klockan, så började jag och emma bege oss hemåt med min numera trasiga cykel.. Kvart över sex låg vi i sängen helt slut!

Kvart över två vaknade jag och vid 3 väckte jag emma, fortfarande trötta, haha! Fantastik kväll/natt/morgon!!

Taggar 13-dags cupen till veckan!

HARE BÄST!

<3

RSS 2.0