Kan det bli bättre?

Just nu är jag bara glad! Detta var min sista dag på jobbet, som har varit lite små jobbig faktiskt.. Fick dampa lite. Hehe. Men annars har det bara varit kul och jag får peeengar! :D  Men nu äntligen har jag sommarlov och vädret är huur underbart som helst och jag har börjat få lite färg på mig ialla fall :D

Justja! Nu har jag köpt greys anatomy säsong 4. Det är hur bra som helst!

Jag har inte så mycket att säga :p Så, hare fint och sola och bada på! :D
Niice

Nu vill jag bara sova föralltid. Jag är skit trött och less. Ikväll ska jag gå isäng tidigt och sova länge imorgon. Äntligen får jag sova ut. Inge aftonblads säljning. Skönt.

Men veckan har bara gått bra med sötbarnen =) Vi har dansat runt midsommar stången och haft ett underbart väder! :D Det blev jävla varmt. Men dagis blir nog mitt framtida jobb tror jag :)

Imorn äre midsommar. Igen! Tiden går så jäävla fort så det är verkligen inte sant. Det kommer säkert bara säga poff så är det augusti och skolan börjar igen. Det skulle verkligen inte förvåna mig om jag kommer tillbaka till skolan och man sätter sig på stolen och det känns som om man satt där igår.

Ha en trevlig midsommar! =)

Första doppet!

Jajamen, första doppet vart i lördags :D Inte så speciellt skönt men det var kul ändå ;)

Obbola marknaden är inge speciellt längre, det blir bara sämre och mindre med åren. Jag köpte bara sockervadd den här gången på marknaden, haha xD Eller jag, julia och sofia delade på en :p

Idag var det första dagen på sommarjobbet i holmsund på ett dagis :) Som jag ska vara på i 2 veckor. Jag blev nöjd med jobbet ialla fall :) Speciellt när jag går barn och fritid också så äre ju ännu bättre att jag fick det jobbet.

Hare fint!

Summertime

Yees, sommarlov! Så jävla skönt!!!!!

Jag kan inte riktigt förstå att jag ska börja 2an nu alltså. Kommer nog att ta lite tid att förstå tror jag. Men på måndag ska jag börja jobba i holmsund på ett dagis med nattapatta :) Niice. Money, come to me.

Idag har jag varit hos tandläkaren som spände åt min tandställning. Jag börjar få ont nu ja. Ajajaj. Sen har jag varit på bio med malin och per och company, vi såg baksmällan. Haha, den var lite seg i början med sen blev den as rolig! Haha. Det var värt ialla fall.

Imorgon så blire spa med några flickor. Vi ska bada och bara ha det myspysigt :) :) Sen på lördag och söndag så blire Obbola marknaden antar jag ;)

Haree!

Baksmällan!

HAPPY

Äntligen har jag fått G I MATTE!!!! :D :D :D För ni som inte vet så har jag alltid haft ig i matte och jag går en 4 årig linje för att jag suger på matte. Men nu äntligen har jag fått G i 9ans matte. Så jävla skönt. Nu blire Matte A! Yeeees. Jag har även fått mitt körkorts tillstånd till att få övningsköra. Nu blire att köra bil i fulla muggar! Första gången blir nog imorn på kvällen har jag och pappa planerat förmodligen :) :) Ska bli kul.

Idag så var jag, sofia, julia och petra på stan :) Alla köpte varsin sak tror jag? Ialla fall så köpte jag en t-shirt på rut m fl och en söt liten väska på DNA. Vad de andra köpte orkar jag inte räkna upp ;)

Men ikväll så blire att mysa med petra, julia, sofia och nathalie :) Vi ska nog se fotboll, Sverige - mot? xD Eller så ska vi se filmen "Vad kvinnor vill ha" :) Eller kanske vi hittar på nått annat? Vi får väll se!

Låtar som jag lyssnar ut just nu ;p

Kevin Rudolf - Welcome to the world
Kevin Rudolf - She can get it

Ha en trevlig kväll folket!

School

Yes, då har jag gjort bort min hälsopedogik redovisning. Igår gjorde jag bort min engelska redovisning. Nu har jag bara ett dataprov kvar som är om typ en timme och sen har jag en svenska redovisning också. Eller, det är skådespeleri. Sen kan jag känna att sommarlovet äntligen är här snart! :D Så skönt, så skönt.

Men det är ända som är tråkigt nu är vädret. Molnigt och blåsigt. Läste i tidningen att det ska bli så hela helgen också.. Tråkigt.

Det här kanske var ett ganska ovärt inlägg, men jag är hur uttråkad som helst. Men jag är i skolan så det kanske inte är så konstigt?

Ajja, hare fint.

<3

RSS 2.0