HEEELG!!

I förra inlägget glömde jag berätta om när mamma fyllde 50! Ja mamsen min har alltså blivit tant på riktigt och hon hade öppet hus för allmänheten den 27:onde. Var väldigt trevligt och mysigt! Senare dagen innan nyårsafton tog jag med henne på min present till henne. Jag hämtade upp mamma, tog med lite nödvändiga saker och satte på henne en ögonbindel i bilen. Hon fick även ha på sig denna i stan när vi gick till stället vi skulle på, och destinationen var Wilmas Spa. Åh vad mysigt och fantastiskt vi hade det tillsammans. Bilden är dock från ett tidigare tillfälle.
 

Jag och mamma är nog mer lik varandra än vad vi tror, när jag var liten var jag alltid "pappas flicka" för att syrran blev sur om hon inte fick vara med mamma när vi gjorde olika saker haha ;) Efter det har jag alltid dragits lite extra till pappa, när vi också har haft sporten, fotboll och innebandy, gemensamt. Han var tränare i mitt lag för båda sporterna. I övrigt föredrar jag oftast det manliga könet framför det kvinnliga, när jag tycker att jag går bättre ihop med män än kvinnor. Dock känner jag att jag har fått en annan kontakt nu på äldre dar med mamma, vilket känns väldigt roligt såklart. Men just nu känner jag inte att jag dras mer åt mamma eller pappa faktiskt, jag har hur som helst världens bästa föräldrar. Eller hur syrran? ;) ♥ 
 
Idag tog den näst sista terminen slut. Idrotten tog slut. Nu får jag alltså undervisa och sätta betyg i Idrott och Hälsa upp till årskurs 6. Känns jättekonstigt och den här terminen har varit jätterolig och givande, älskar ju idrott så det har varit en grym termin, vilket har gjort att den har gått så himla fort också! På lördag ska vi fira detta med förfest hos mig och sedan dra ut! 
 
På måndag börjar sista terminen med VFU introduktion, och på onsdag är jag ute på fältet. Som vanligt i Holmsund - sista praktiken. Galet! Sedan väntar c-uppsats och efter det en sista kurs. SAY WHAAT?! Helt otroligt. 
 
Avslutningsvis var det väldigt roligt att se Hanna igen som drog till Thailand över nyår. En extremt fin vän jag fått äran att ha ♥♥
(Sorry Kickan, klippte ut dig.. :/)
 
 

Welcome 2016

Oj, en månad sen jag skrev sist! Hela december har redan passerat och det har gått så otroligt fort! Hela julhelgen blev väldigt mysig med mat och sällskap av mina vänner, Pers familj och min familj. Ingen har väll missat att det var nyårsafton igår som jag och Per spenderade med mina närmsta, Emma och Sofia med partners + Elise såklart! Det blev ganska lugnt men ändå trevligt med tre rätters och mys. Välkommen 2016! 
 
2015 har varit ett ganska jobbigt år med utmattningen. Jag började redan känna av det i februari, men blev sjukskriven från sommarjobbet i juli som sagt, kämpade på tills dess - var väldigt slut vid det laget som ni kanske förstår. MEN, det börjar gå åt rätt håll nu och det är jag väldigt glad över. Jag har dock skadat knät igen och det tror jag också börjar bli lite bättre, men jag vettefan när jag kan börja stå i målet igen.. 
 
2015 har också bjudit på många bra stunder. Till exempel innebandyn som betyder väldigt mycket för mig just nu och jag är så sjukt glad för att jag tog steget och började igen! ♥
 
 
Lillsyrran tog studenten och blivit en stor tjej! ;)
 
Elise blev även döpt och fyllt 1 år! Denna tjej börjar också bli stor som kan gå och börjar snart säkerligen prata, och dessutom börjar på förskolan 1 februari ♥ Jag förstår inte, men har ingen nyare bild av sötnosen.. Konstigt, men denna tog jag igår med gudfadern, Danne, hon syns inte jättebra men har ingen bättre än den.. Måste ta mer kort!! Får bli ett nyårslöfte kanske ;)
 
 
 
 
Jag blev less på min gamla dator, som fick virus jämt och ständigt och gått sönder lite här och där. Det var dags för en ny, köpte en Asus, Sonicmaster. 
 
 
 
 
 
Det var lite godbitar från 2015, och förhoppningsvis bjuder 2016 på: 
 
- Jag tar examen som grundlärare mot fritidshem. Känns helt galet!
 
- Vilket leder till att jag ska börja arbeta som detta! :D :D :D
 
- Jag och älsklingen firar 4 år i mars, jisses!
 
- Jag ser också framemot att Ikea ska bli färdigt! Det är också rätt galet att vi får Ikea hit. grymt nice!
 
2016 kommer säkerligen bjuda på ännu mer guldbitar ;) ♥
 
GOTT NYTT ÅÅÅR!! Hoppas 2016 blir asgrymt för er alla läsare!
 
 
Puss & kram på er alla därute i stormen! 

<3

RSS 2.0