Tuesday morning

Nu sitter jag på skolan i min ensamhet efter min körlektion, jag börjar alltså 10.30. Jag ska sitta här i ungefär 2 timmar till! Wiiee! Nä men jag ska se till att få gjort lite skolarbete som verkligen behöver göras, har ju en redovisning imorn på en bok som jag inte ens läst ut än.. Hehe..

I lördags blev det inte någon grillning som jag hade sett framemot.. Men det blev trevligt ändå med grillning på en engångsgrill hos cecilia med petter, igor och mange! Haha.Ingen bild på cissi dock :(

Det känns rent ut sagt förjävligt och tungt att vara tillbaka i skolan faktiskt.. Jag hade ändå taggat lite att komma tillbaka, men så fort jag kom till skolan och satte mig ner för att vänta på lektionen så ändrade jag mig ganska så snabbt. Sitta vid skolbänken och lyssna på lärare och jobba har jag verkligen inte saknat ett dugg, det är en sak som är säker.

Vi hade ju match i söndags och vi vann med 8-2! Helgen före det vann vi också, så nu ligger vi 4:a! Om vi vinner nu sista matchen på måndag så har vi en säkrad 4:e plats, det är ju inte så dåligt ;)

Nä men om jag ska försöka komma igång med plugget.

HARE BÄST!

Fredagsmys!

Sagt och gjort, nu har jag tagit min första körlektion. Det kändes bra och det här ska jag nog fixa! Nästa körlektion blir på tisdag kl. 7.00 ska jag vara redo. Körkortet, here i come!

Idag var sista dagen på praktiken.. Känns ju inte bara lite tråkigt :( Att det redan gått 2 månader är ju heeeeeelt sjukt!!
På måndag sitter jag tillbaka på skolbänken i draggen, känns inte lockande kan jag lova.

Ikväll blir det fredagsmys, med mig själv i guess.. Och chips och dipp, och ondskan! Fast jag saknar en mycket speciell person, känns som åratal sen vi träffades. Saknar mina best friends också för den delen! Annars i helgen blir det match, grillfest och min mycket speciella person! :)

HARE BÄST!

Förra helgen:Wanna feel your kiss for real

Hej och hå vad tiden går! Snön börjar smälta och solen börjar värma, underbaart! Jag längtar efter sommaren galet mycket, då man får börja ta av sig lite kläder och ligga på stranden och sola och bada och bara leva livet! Dags att söka sommarjobb nu också. Jag måste bara sätta mig ner och skriva det där jävla cv:et som man måste göra..

Prom 2011! Hihi ja! Jag ska gå med mange sötnos på balen i år! Jag fick klänningen idag och jag är hel nöjd med den! Nu är det bara skor, smycken, håret osv osv kvar ;) Det ska bli otroligt roligt.

I helgen for jag och familjen till Skellefteå för 30 års firande för min kusin, på Boda Borg och hockey match mellan Skellefteå Aik - Linköping. Aik fan som han är! Det var en sjuk skön stämning och det var nästan fullsatt!

Medans de flesta haft sportlov den här veckan har jag jobbat! Jag fick ett vik på min praktikplats så jag kommer tjäna fina med cash! Hihi.

På måndag ska jag och mange skriva in oss på trafikskolan också, nu ska jag ta mig i kragen och ta körkortet innan sommarlovet hoppas jag! Wish me good luck.

Nu blev det mycket, hehe. Ska iväg till emma nu och senare på träning, då vi blir typ 7 st. Taggat! Not.

HARE BÄST!

Miss you!

<3

RSS 2.0