Tuesday morning

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag på skolan i min ensamhet efter min körlektion, jag börjar alltså 10.30. Jag ska sitta här i ungefär 2 timmar till! Wiiee! Nä men jag ska se till att få gjort lite skolarbete som verkligen behöver göras, har ju en redovisning imorn på en bok som jag inte ens läst ut än.. Hehe..

I lördags blev det inte någon grillning som jag hade sett framemot.. Men det blev trevligt ändå med grillning på en engångsgrill hos cecilia med petter, igor och mange! Haha.



Ingen bild på cissi dock :(

Det känns rent ut sagt förjävligt och tungt att vara tillbaka i skolan faktiskt.. Jag hade ändå taggat lite att komma tillbaka, men så fort jag kom till skolan och satte mig ner för att vänta på lektionen så ändrade jag mig ganska så snabbt. Sitta vid skolbänken och lyssna på lärare och jobba har jag verkligen inte saknat ett dugg, det är en sak som är säker.

Vi hade ju match i söndags och vi vann med 8-2! Helgen före det vann vi också, så nu ligger vi 4:a! Om vi vinner nu sista matchen på måndag så har vi en säkrad 4:e plats, det är ju inte så dåligt ;)

Nä men om jag ska försöka komma igång med plugget.

HARE BÄST!