Längesen jag mådde såhär bra!

Åh vad dopet vad fint i söndags av Magda! Vääldigt god smörgåstårta och marsipan tårta blev vi bjudna på också :) Fast det mesta jag längtade efter var ju att få hålla och gosa med Magda och till slut så vågade jag, jag tror att det var den första gången jag höll en sådan liten bebis, därför var jag lite nervös haha ;) Näääästan så jag blev lite sugen på en egen liten skrutt, men njaa, inte riktigt än.
Jag hade tänkt gifta mig först ;)
 
 
Jag är lite besviken på mig själv att jag inte ägnat mig så mycket åt plugg den här veckan.. Det har varit träning varannan dag och så hade vi case övning igår, från 8.30-15.00, en hel jäkla dag som vi ska skriva en uppsats kan man kalla det på 4-8 sidor och det är knappt så man hinner äta lunch. Så igår var jag helt slut och Per är väldigt förkyld så heela kvällen låg vi i sängen och såg på paradise hotel (ÄNTLIGEN!!!) och one tree hill, supermysigt ♥
 
Idag är jag och en till klasskompis bjuden på lunch och plugg tid hos min fina vän Kickan. Så idag ska jag plugga som en idiot och få bort så mycket som möjligt, sen är det sh'bam 16.30 och ikväll blir det idol mys med Emma och Sofia :) ♥
 
Annars i helgen spelar björklöven mot djurgården (imorgon) och alla biljetter är slutsålda, ska jag dit? Självklart!! Efter det ska nog jag och min älskade till Obbola och troligtvis sova över eftersom kusinen Markus och Magda med familj kommer vara där så självklart måste jag dit och kolla lite mer på den fina tjejen :]
 
Nu duschen! Ni ska ha en fantastisk helg med fantatiska människor! Puss och kram! ♥♥

Längtar till söndag :)

Brrrr, det blir bara kallare och kallare ute och mer och mer is på vägarna. Snart kanske snön kommer för att stanna, det blir så mycket ljusare och mysigare ute då kan jag tycka. Åh vad jag längtar till julen :) :) 
 
Jag har fått mitt första u på en tenta.. Vilken tur att det inte blir sån stor omtenta i och med att det bara är på en del, så jag känner mig rätt lugn. Bara jag pluggar till det så ska det nog inte vara så svårt. 
 
Obbola skolan börjar höra av sig mer och mer angående jobb på fritids, det känns jättekul men jag känner att det nästan börjar bli lite för mycket. Jag har jobbat ganska mycket den senaste tiden, och jag måste nog börja tänka mig för. Skitnajs med cash men jag får absolut inte glömma plugget. 
 
I helgen blir det mycket plugg till hemtentan som vi har nu och en reflektionsuppgift. Dock så längtar jag till söndag då mitt kusinbarn ska döpas, lilla Magda ♥ 
 
Älskar dem här filtarna!!
 
Puss och kram på er alla där ute och sovgott! 

I'm glad you came!

Hej mina vänner! I förrgår gjorde jag tenta som inte alls kändes nå bra. Jag kunde alla instuderingsfrågor vi fick förutom 2, och just en av dem frågorna skulle självklart komma på tentan. Surt sa räven, samma dag tränade jag dock på den frågan och jag kunde alla teorierna men inte vad dem handlade om. Man skulle också berätta om ett problem osv, och det kunde jag. Om rättarna kanske har lite överseende, men det tror jag inte. Så jag förväntar mig omtenta på den. Samma dag fick jag veta att jag fick U på min essä uppgift, så den dagen var rent ut sagt skit.
 
MEN! Igår fick jag veta att den svåraste delen på den tredje tentan fick jag G på. YEEES! Nu återstår det två andra delar, och jag är lite rädd att jag ska få underkänt på en del, men vi får se. Innan eller på fredag hoppas jag att jag fått veta.
 
Idag blir det att skriva och ändra min essä. Jag tänkte också försöka städa lite, och slappa på min lediga dag förstårs! Ikväll blir det kanske sh'bam och fortsätta på essän. ÅH! Vad jag är glad att jag har skaffat mig ett träningskort, jag mår så bra utav att träna. Förjävla bra!
 
Det bästa med träningskortet är SH'BAM! Så himla kul!
 
Halloween var ju förresten grymt, det blev mycket folk och lite spårat haha, men skoj var det!! Jag var hitgirl (från filmen kick ass), Emma var zorro och Sofia var dödsängeln:
Ja min mask var jättejobbig så jag hade den på pannan istället ;)
 
Jag mår så jäkla bra nu. Plugget, träningen, mina vänner och framför allt min älskade, underbara sambo är den finaste människan jag någonsin träffat. Visst, man har sina jobbiga perioder men det är just efter en jobbig period som man inser hur mycket man älskar varandra. Jag älskar dig Per, över allt annat. Du och jag, så är det bara. Hela livet. Ett liv utan dig kan jag inte tänka mig. Vi smyger oss närmare och närmare två år, och vi har känt varandra i cirka 5 år nu, helt galet.
Per Fallbjörk, du är bara min! ♥
 

<3

RSS 2.0