Examensarbetet är igång!

Nu har jag lämnat in de sista vfu (praktik) uppgifterna, och ny kurs har redan börjat! Vfu:n har gått hur bra som helst och det har varit så himla roligt. När jag for hem sista dagen fick jag en liknande klump i magen och jag mådde lite konstigt, tror jag fick lite seperationsångest på riktigt alltså haha. Jag trivs så otroligt bra där och jag ville absolut inte sluta. Älskar sandviksskolan ♥
 
Näst sista kursen är alltså igång - vilket är examensarbetet. Jag och mina fina vän Hanna ska skriva tillsammans vilket känns riktigt bra och roligt. Jag vet att den här perioden kommer vara både krävande och delvis jobbig, men jag vet även att den kommer vara sjukt givande, lärorik och jävligt roligt! Jag taggar!! Vi ska fördjupa oss i och studera vad rekotorer anser och tänker kring nyanlända elever som ska intregreras i skolan och fritidshemmet! Är alla nyanlända elever väkomna? Varför, varför inte? Hur jobbar rektorerna med att eleverna ska känna sig trygga och väkomna i verksamheten? Har de någon handlingsplan för dessa elever osv. SJUKT SPÄNNANDE!! 
 
 
Det blir bara lugnt i helgen innan nästa vecka kickar igång på riktigt med både examensarbete plugg och jobb. Igår var jag och Per i Obbola hos min kära familj och idag har jag rensat massa papper och snart ska jag börja med middagen och skära och skala rotsaker och ska även testa en limeaioli som jag ska göra själv för första gången. Det kommer alltså serveras BBQ ribs med rotsaker i ugn och limeaioli! MUMS :D Jag och älsklingen ska även mysa med chips och dipp ikväll, hemmadag deluxe.
 
Imorgon har jag match och ska sitta i seket med pappa. Knät har inte blivit bättre på något sätt så jag vilar fortfarande. Jag var dock hos ortopden i veckan där vi konstaterade att jag ska få börja röra på mig lite i alla fall, t.ex. CYKLA! Gå promenader, ta det lugnt på gymmet möjligen osv. Så himla nice, finally. Han bokade även in en magnetröngten för att extra kolla så att allt ser bra ut, han var lite misstänksam på korsbandet tydligen. Äsch vi får se vad som händer framöver. Känns lite surt att jag äntligen börjat om med innebandyn och så hann jag spela 5 matcher typ.. Nästa säsong får bli one of a hell säsong! 
 
 
Ha en fantastisk helg alla läsare! ♥
 
 
                                        K Ä R L E K ♥

<3

RSS 2.0