GOTT NYTT ÅÅR!!

Julafton och hela julhelgen blev jättemysigt och jag blev, ännu ett år, inte det minsta besviken. Att det blev vitt på backen gjorde det inte alls sämre! Tusen tack till alla inblandade! Mamma fyllde även 49 år under julen, så nästa år blir det storfest! Grattis än en gång älskade mami ♥
 
Jag har fått jobbat nu måndag och tisdag på bland annat ett av de bästa fritidshemmen jag jobbat på, såå himla fina elever (ja, kallas inte barn längre) och jag trivs där så himla bra! Tack för dessa fina dagar, jag mår så gott i hjärtat! Jag känner mig så lyckligt lottad att jag vet precis vad jag vill göra. Det är inte alla som längtar till sitt jobb och det är långt ifrån alla som vet vad de vill göra (stackars er alltså! :(). Finns ingenting annat jag vill just nu än att bli fritidslärare ♥ 1 och ett halvår till!!! KÄMPA!
 
I panik kände jag mig tvingad att skriva ett sista inlägg för 2014, hehe! Tack för detta år, tack till alla som gjort mitt år att lysa och värt att leva, tack för alla fina minnen jag kommer bära med mig! Några (av många!) höjdpunkter är:

- 1/3-14. Förfrågan av Per om jag ville förlova mig ♥ Lite svart av mascaran som runnit av några glädjetårar.
 
 
- Lovis fick sig en kompis, Sotis!
 
 
- Jag måste faktiskt sätta Hoffmaestro på denna lista! Åh var bra dom var!!

 
- Lady Gaga får såklart också sin plats!
 
 
- Sista höjdpunkten jag tänkte ta upp är såklart, en av de finaste som kommit in i mitt liv, Emma och Mickes bebis Elise. Finare bebis får man leta efter ♥ (Hittade ingen bild på oss, buhu)
 
 
Jag vill tacka alla som finns i mitt liv, som accepterar mig för den jag är och som alltid finns i vått och torrt. Ni vet vilka ni är, jag älskar er! ♥
 
Happ, sista inlägget för 2014 då! Vad fort detta år har gått! Välkommen 2015!! GOTT NYTT ÅÅÅR!!
 

Dan före dan före doppardan!

Det känns som att jag inte ens har tid med jul och hela den faderullan! Jag har en stor fet vetenskaplig rapport på 10 sidor jag redan har panik över och jag hatar att vara i sista minuten vilket det kommer bli nu när jag helst av allt vill lägga plugget åt sidan när det årets bästa vecka. Varför gör universitetet så här mot oss över jul..."Syftet är att träna inför examensarbetet", självklart det är guldvärt, men jag kommer ändå sitta där och stresskriva för att hinna bli klar i tid. Kvaliteten kommer bli lidande som lärarna vill åt. BÄÄÄ!
 
Annars då? Min helg har varit hur mysig som helst. Mys i Obbola i fredags, mys med Kickan lördagkväll och mys med Emma och Sofia söndagkväll. Bara massa mys med människor som ligger varmt om hjärtat ♥ OOOCCHHH!! SNÖÖÖ! Äntligen har snön kommit för att stanna över jul!! Åh jag är såå lycklig!!
 
Kolla hur snön ligger på träden, är det inte fantastiskt fint?!
 
Imorgon är det uppesitterkväll hos min familj, på julafton drar vi till min faster i Skellefteå där kusiner + familj och farmor kommer befinna sig. Vi kommer bli ett gäng och jag längtar sååå mycket. Jag och Per kommer dock splitta på oss i år också, lite tråkigt, samtidigt förstår jag såklart. Juldagen åker vi hem och fortsätter myset och på annandagen kommer vi fira mamma i förskott som fyller 49 år den 27:onde. Sen är helgen över kan man väll säga. När man har roligt går tiden fort, och det är precis så det kommer vara dom här dagarna. Man har för roligt :) Jag får njuta till fullo! ♥
 
Den här klänningen beställde jag i sista sekund från H&M, blev inte riktigt nöjd men jag får skylla mig själv när jag helt förträngde att jag måste ju ha en nyårsklänning, om den hinner komma idag lär jag säkert ha på mig den på julafton också:
 
Den är absolut inte ful, men inte riktigt nyårstil heller ;) Glitter och glamour ska det ju vara då!
 
Jag vill önska er en riktigt God Jul och njut av allting den har att erbjuda! KRAM PÅ ER!

12 DAGAR KVAR!

Det är redan 12 december och det är en vecka kvar i plugget tills det är juluppehåll! Det är helt sjukt vad tiden går fort. Vi ska ta fram julgranen på söndag, och då! Då är det på riktigt att julafton närmar sig ♥♥ Tycker det är väldigt synd att snön knappt syns till, i år OCKSÅ! Det var ju precis likadant förra året, och även något år till.. Vad händer riktigt? Förut för några år sen hade vi ju snö varje år, tidigt, dessutom så man hann bli less på snön till och med.. Inte okej, kanske får flytta uppåt eller in i landet för att få syn på snö under december.
 
Åh vår kurs nu är dyyyyngtråkig och svår! Kul 1 var inblandad i mardrömsterminen första höstterminen, nu går vi Kul 2. "Kunskap, undervisning, lärande". Inte rolig alls och jag ber om ursäkt till mina nära och kära om jag inte syns till så mycket fram till 19 januari, sjukt mycket att göra och svårt är det dessutom. På med tjurhornen och ba kötta!
 
Hehe märker att jag börjat hyfsat deppigt, men vet ni vad! Jag fick VG på vfu (verksamhetsförlagda utbildningen) (praktik)!! Det känns jätteroligt och jag längtar så mycket till nästa praktik!
 
 
 
Igår kväll var en väldigt bra kväll må jag säga! Löven vann mot nuvarande två:an, Karlskrona med 5-3, galet bra gjort! Det släpptes även biljetter till Tre Kronor som ska spela mot Tjeckien här i Umeå den 17 april, som är en av de VM-förberedande landskamperna. Jag, Per och hans kompis, Jacke fick tag på biljetter så vi kommer befinna oss där! GRYMT!! Åh vad jag längtar!
Just nu ser allsvenskans tabell ut så här:


Idag ska jag baka till julfesten som äger rum ikväll och kommer tillbringas med klasskompisarna och plugget skjuts helt åt sidan idag(mohaha), imorgon ska jag mysa med mina finaste, Emma, Elise och Sofia på ett cafe med en chai latte i handen och på söndag blir det, som sagt, upp med julgranen och troligtvis mys med Evelina på kvällen. Riktigt bra helg må jag säga! ♥

Ha en riktigt bra helg ni också! Ja, ni SKA ha det! :)
 
PS. NU SNÖAR DET JU!! DS.
 
Puusss!

<3

RSS 2.0