Farfar, tre år sedan du försvann från oss <3

publicerat i
I veckan var det tre år sedan farfar somnade in. Detta inlägg är till dig farfar, du är och kommer föralltid vara saknad av oss alla. Jag hoppas du har det bra ♥
 
Jag har jagat sommarjobb i veckan och förhoppningsvis ska jag lyckas få ett sommarjobb inom att hjälpa människor med intellektuella funktionshinder i deras vardag. Det känns jättekul och jag ska slita som ett djur för ett få detta jobb! Jag vill helst av allt inte tillbaka till hemtjänsten.
 
Ni som inte vet eller har sett, har jag slopat blondinen i mig (för nu) och tagit fram rödtotten igen! Jag kände att det blev alldeles för dyrt att vara blond när jag vill färga hos frisören. Det finns jättefina röda färger som man kan köpa i affären, så jag kommer köra på det nu tills jag blir less ;)
 
 
Jag har blivit tipsad av Emma om världens bästa lypsyl! EOS. Den är perfekt för mina läppar och ger inte alls lika mycket flikar att dra i (jag är hopplös på att dra i underläppen..) som andra lypsyler är experter på. Läpparna blir mjuka och mycket pussvänliga! ;) Det finns massor av olika "smaker". Jag älskar den och kommer definitivt fortsätta köpa den, 89:- på apoteket eller 59:- på apotea.se. BÄST! Just nu har jag blåbär:
 
 
 

När Per slutat idag kl.13 ska vi mysa på affärer och kika runt. Jag har bestämt att jag ska få hem några träningskläder och även någon tröja! Senare ska vi träffa upp Pers domarkollega, Mogge och hans fästmö för käk och någon cider och senare vidare till Löven som spelar mot Södertälje ikväll. Sen får vi se vart kvällen leder oss :) Jag tror jag kommer synda rejält ikväll... AH PANIK! Haha nämen nästan lite så, det blir hård träning på söndag. (SOFIA!) På tal om träning har jag hittills slutfört 17/100. Uppdaterar mest för mig själv, för att känna taggen att fortsätta kämpa.
 
Annars ska jag till Obbola imorgon och äta gó matn och umgås med min bästa familj. Kanske försöka få in träning på morgonen? På söndag blir det definitivt träning, kanske kombinera indoor walking (40min) + cx worx? Känner mig taggad på det! På kvällen blir det troligtvis häng med klasskompisen Hanna :)
 
Jag nämnde panik tidigare, och ja, paniken börjar infinna sig angående "The Walking Dead". Åh det är så jävla bra och jag är på femte säsongen nu som släpper avsnittt för varje vecka. Jag hatar att vänta på avsnitt, haha! Hoppas det kommer fler säsonger!
 
Aja hörrni! Ska börja röra mig mot duschen och sen blir det mangosmoothie till lunch och ägg! MUMS! Ha en superbra helg allihopa! Pusssss!