MmmMMM! Plopp!

Helgen har varit helt underbar, fredag blev det fest med tjejerna! Var lite synd att jag dock glömde legitimation men trevlig förfest blev det i alla fall! Resten av helgen spenderades i obbola, på kvällen blev det bakishäng med emma och sex and the city och ostkrokar! Idag for jag och familjen och bowlade, (jag vann båda serierna!!! :D) och sen tog vi en mysig fika på victorias. Väldigt mysig dag! 

Nu har jag fått iväg lite jobb ansökan, skönt! Nu hoppas jag bara att nått jobb kan höra av sig nångång.. Så nu ligger jag i en nybäddad säng som luktar gött och snart i munnen har jag mitt favorit godis:Och framför ögonen kommer jag ha en mina favorit serier:

Pussar!

Without pics..

Fredag idag, så jäkulst skönt! Veckan har bestått av sällskap av mina finaste vänner och en kväll med pojkvännen och såklart jobb. Ikväll blir det brudkväll och utgång på allstar, det blir nog så bra som det kan bli! Taggar!

Annars ska helgen spenderas i obbola, och den här gången ska den faktiskt det! Lördag och söndag blir det familjen vänman chill, ser framemot det också :)

Jag var och jobbade förmiddag på förskolan hallbacken i obbola igår, och satan i gatan! Jag vet att inom förskolan kommer jag aldrig någonsin fastna, aldrig! Nu när jag är på fritids på haga så jämför jag så långt det går och hur många fördelar fritids har! Känns skönt att veta vad jag vill göra. Jag vill börja plugga vidare till fritidspedagog nu, men jag är inte redo.. När jag hör att folk ska plugga, så jag känner hur jag lutar mig tillbaka och känner fyfan vad skönt att slippa plugg. Fan för att jag känner så! 

Jaja, ha en underbar helg folket!

Floorball

Jaha, då var det måndag och start på en ny vecka. 

Helgen blev inte så mycket i obbola som jag trodde, fredagmys blev det dock! På lördag blev jag och per bjuden på att se innebandy matcher med mina föräldrar på lördag, först iksu damer mot tjeckien som var kl 11, sen dalen mot finland som var 20.10. Mellan matcherna kom mormor och farmor för att äta middag. Båda umeå lagen kom till final! Väldigt trevlig dag :)  

På söndagen blev jag och per självklart tvungna att se finalerna också, så vi får gratta iksu till guldet och dalen till silvret! Jättekul att båda lagen kom till final i alla fall.

Jag tror nog att det inte bara var jag och per som såg på solsidans premiär?! Klart det var ett måste! :D Känns mycket trevligt att det äntligen är tillbaka.

Veckan är full med planer, blir nog super! 

Ha en bra vecka beautifuls :)

Btw! Jag har fått maskerad klädseln, tihi! Jag ser framemot halloween vill jag lova!

Jag älskar ordet Fredagsmys! Nu äre dags för fredagsmyys!

Veckan har gått snabbt, som vanligt? Ja! Dagarna bara flyger förbi, kan också tänkas för att jag har så otroligt roligt på jobbet! Känns som att jag kommer dit och far hem igen nästan. Nog för att det bara är 4 timmar per dag också men ändå. Har fått testat att hålla i en klass 5 nu två gånger, och första gången var ju nervöst som bara den.. Det gäller att få respekt från början, annars kör de bara med en. Det var inga problem för mig och nu är femmorna helt underbara mot mig :) Fast det vet jag i alla fall, att lärare kommer jag inte bli! Mycket jobb är det självklart.

I veckan följde emma med mig en snabbis på stan för att köpa ett par nya svarta jeans till mig, men sen länge tillbaka rekommenderar hon "jeggins" som finns på rut.mlf. Så jag prövade dom och det är sjukt mycket stretch i dom, sitter perfekt och är helt underbart sköna. Ni som är less på jeans och deras oskönheter, pröva jeggins! 

Igår var jag, per och malin och såg Hamilton 2 "Men inte om det gäller din dotter." Ja redan där får man ju nästan reda på att dottern kommer ju att tas ifrån dem, och självklart är det ju en jättedålig film om hon inte kommer tillbaka. Så det vet man ju också att hon kommer att tas men kommer tillbaka till slut. Det var typ det filmen handlade om, lite pang pang för att få tillbaka henne sen slutade det. Inge mer än det?? Jag tyckte dem kunde bjuda på lite mer spänning och action, och att den kunde vara lite längre så det kunde hända mer. Jaja, den var bra men jag har lite åsikter. Första filmen var heeeelt klart mycket bättre! 


I helgen blir det ganska lugnt med min finaste hemma i obbola, ikväll ska vi förbi media markt sen ska vi bara mysa och ta det lugnt. På söndag ska vi se innebandy i alla fall! "Floorball Champions Cup" Som är nu i umeå på gamlia, började i onsdags och slutar på söndag. Det är lag och spelare som är bäst i europa som spelar, både tjejlag och killag, så det kan bli rätt trevligt. Kostar 200kr att få se matcherna, och det är bara lör-sön. Tur jag blir bjuden :] :* 

Blä vad långt det blev nu.. Sorry, måste försöka förbättra mig. Ingen orkar ju dessa inlägg.. Tack ni som läser iaf ;)
Ha en bra helg mina vänner!

<3

RSS 2.0