4 ÅR!

Jag kom på att jag ville kolla hur gammal min blogg är, för jag vet att det är i slutet på september någongång, då julia och emma skapade den åt mig och tvingade mig att börja blogga! Ta det inte negativt, jag är tacksam för det :) Hur som helst, min blogg är 4 år gammal, sen igår 22/9-08. 4 ÅR! Snacka om att det är roligt att gå tillbaka och kolla hur jag skrev för 4 år sen. Tiden då gymnasiet började osv. Det tycker jag är skönheten med att alltid ha samma blogg, att det finns så gamla inlägg som är så roliga att läsa. Sofia, när började du blogga? Du som också har hållt kvar vid samma blogg? ;)

Jag har bara tagit det lugnt i helgen, och om en timme drar vi till mormor och ska äta och mysa. Det var väldigt länge sen vi var där, så det blir jättetrevligt.

Usch vad kallt det börjar bli på morgnarna nu, och vad snabbt det blir mörkt.. Tråkigt.

Ska gå och äta lunch och börja göra mig klar nu, så see ya!

Vill bara säga att jag slutar med "HARE BÄST!" nu på slutet av mina inlägg, lite less och uttjatat är det nu för tiden.

Hugs and kisses.

Why me..?

Haha, kul att jag hittade ett opublicerat inlägg nu som jag skrev för väldigt länge sen, väldigt roligt.. 
Har varit i Skellefteå i helgen och gjort en massa roliga aktiviteter, för att fira att kusinen blivit gammal, 30! Det har varit väldigt trevligt och jag kom hem ganska så trött idag. Ska bli skönt att börja 13.00 imorgon, dock inte lika roligt att stänga 17.30..
 
Just ja, har fått ett lite längre vick på hagaskolan, fritids!!! Första dagen är på tisdag och vicket slutar i slutet på oktober, så det känns verkligen superduper skönt. Det som är lite synd att det är bara 4 timmar per dag, men skiiit samma! Jag får göra det jag älskar + att det är inte livstid för guds skull.
 
Eftersom jag har varit så sjukt dålig på att lägga upp bilder, så kommer en bildbomb nu! Be prepared!
 
 

Väldigt smått och gått från olika tillfällen :)
 
Hoppas att det inte var för många bilder.. Nu säger jag dock godnatt!
 
HARE BÄST!

<3

RSS 2.0