29 dagar kvar!

Fasiken vad dålig jag är på att blogga alltså.. Jaja, minde än en månad kvar till julaftoon!! :) Saknar snön dock!

Har varit i en dvala med förkylning och feber nu ett tag, hade feber och förkylning för cirka 2 veckor sen, och nu är jag förkyld igen.. Inte lätt inte i dessa tider, måste köpa mig ett par varmare skor har jag kommit fram till i alla fall.

Annars flyter allting på, och sista filmen av twilight var vi ett gäng och såg. Känns tråkigt att det inte kommer fler filmer, men samtidigt är det ändå ganska många filmer. Jag tycker verkligen att filmerna är grymma!

Har jobbat full tid i dem här senaste två veckorna, förskolan som sitter ihop med hagaskolan har jag varit på, på förmiddagarna och sen har jag gått över till skolan halv ett. Så lite mer cash!

Eftersom jag har sett klart alla pretty little liars avsnitt (förövrigt kommer nästa avsnitt 8 januari??!), så jag ska se om vampire diaries, som också är så sjukt bra. Så jag tänkte sätta mig vid det nu ett tag, vi hörs!

48 dagar kvar till julafton

Nu rusar tiden förbi igen, och halloween har varit som blev väldigt bra! Nunna blev en liten rolig utklädnad som jag hade, och alla andras utklädnader som var på festen var roligt och se! Tack alla för en trevlig kväll!


Jag är ju fortfarande kvar på hagaskolan, och tjänsten som jag har verkar vara en tjänst som kan vara väldigt länge. Det känns jättedrygt att det bara är 4 timmar, så jag ska snacka med chefen idag och hoppas verkligen på det bästa att jag kanske kan på nått sätt få fler timmar. Så ni kan väll hålla tummarna för mig idag! (Y)

Känns väldigt mysigt att det närmar sig mer och mer jul också! Jag har redan börjat planera julklappar, och älsklingen min ska följa med mig till skellefteå där vi ska fira jul ♥ Längtar redan, senast jag firade i ske-å var den bästa julen jag någonsin haft. Dock kommer inte älskade farfar vara där som känns lite jobbigt, men vi kommer tänka på dig farfar! 

Ska börja göra mig i ordning för jobbet! Tusen pussar!

<3

RSS 2.0