Partyyy

This is the pictures from yesterday (A)


Här har vi då födelsedagsbarnen :)

Congratzz

Jag vill bara säga Grattis på 17 års dagen till Petra och Sofia!! :D Någon/några bilder kommer säkert in efter kvällen :)

jajamään

Jaoop, så här blev det då :P Det ser mörk brun ut typ, men det är lite rödare ialla fall ;D

Paniken

Jag glömmer typ bort att skriva i bloggen tror jag och ibland har jag bara inte orken :P Men jaa, denna helg har varit den bästa helgen på länge faktiskt :D I fredags så vare en massa mys med tjejerna, gjorde tacos tillsammans och spelade lite gh och for sedan ut och busade lite :) I lördags blev det match som jag fick stå hela matchen, och vi vann med 4-2 :D Det det kändes riktigt bra :) På söndagen så blev det snowboard :D Jag har fått köpa 2 par snowboard skor av en av mammas jobbarkompisar för 50 spänn! TACK! :D :D Så nu får vi se om jag köper en snowboard eller inte ;) Vi får se.

Och ja, jag har lite panik. Eller ganska mycket faktiskt. Sofia och Petra fyller 17år den 25! Allstå om mindre än en vecka och vi har inte ens funderat på vad vi ska köpa till dom. Men vi ska då på stan efter skolan imorn så hoppas vi hittar nått då :) Men imorn så har ju draggens 1or svenska kurs prov i 2 timmar eller vare är.. Jag är lite nervös faktiskt, men jag ska tänka att det här kommer att gå bra som våran lärare sa till oss. Har väll inte så mycket val I guess.

Och förresten! Hahaha, igår när jag satt på bussen hem fick jag mig ett gott skratt. En liten kille i kanske, 12 års åldern stod och juckade i luften mot bussen. Det var tänkt till bussen, hahah.. Det såg lite dumt ut faktiskt, men en söt liten rackare.

Idag har jag blivit en rödtott också, men det blev typ lite små lila i? :O Ajja, nöjd blev jag ialla fall :) En bild kommer nog att komma lite senare :) HareeTidningsjävlar..

Just nu sitter jag och väntar på att mina tidningar ska komma som jag ska fara och sälja. Sofia ringde nyss och var lika irriterad som jag är på att dom kommer så sent. Dessutom så väckte mamma mig 8.20 för att vi skulle fara iväg tidigt och sälja. Men neee.. Så självklart,

Min syster gör inte allt så mycket enklare heller..

I just.... Hate her...

Snowboard for life

I tisdags for jag och hälsade på i Ånäset där Malin bor :) Vi gjorde inte så mycket på kvällen, mest slappade :) På onsdagen hände det roligaste på hela sportlovet tror jag. Jag och Malin prövade på snowboard för först gången! :D Malins kompis Linnéa följde också med och fick vara våran lärare ;D Men det gick faktiskt bättre än förväntat :) Men det gick inte lika bra för Malin som för mig tror jag :( Hon gav upp efter att vi hade åkt ner en gång i en backe. Hon ramlade tydligen hela tiden.. Vilket var lite tråkigt..  Så jag fick vänta på henne hela tiden när vi åkte, men till slut orkade jag inte vänta så jag började köra mitt eget race medans Linnéa fick hjälpa henne :) Så jag körde en hel del själv första gången vi for ner.

Sen när vi skulle upp för liften så behövde vi ju en till som kunde hjälpa oss. Så Linnéas bror var också där så han fick komma och hjälpa oss uppför :P Han hade också snowboard så då vare ju lugnt. Så jag fick åka med han medans Malin åkte med Linnéa. Så då ställde sig Malin och Linnéa där dom skulle stå, men då hann inte Linnéa sätta sig på liften så då for Malin själv med liften. Så då efter ett par meter ser jag att hon ramlar av. Och Linnéa hade ju liften efter så hon hoppade också av för att hjälpa henne medans jag och hennes bror forsatte uppför :P OCH GISSA VAD!!? Jag ramlade inte!! :D Jag gjorde faktiskt inte det på hela dagen :) Första gången i liften med snowboard och jag klarade det! WIIEE :D Men Malin klarade tydligen inte det så hon och Linnéa gick uppför hela backen tillbaka :P

När dom väl hade kommit sig uppför backen kom Malins mormor med hennes slalom skidor istället och jag fortsatte att kämpa på med snowboard :P Vilket gick bättre och bättre :) Jag kan åka nu ialla fall men jag är inte bra XD Men den enda negativa delen i det hela är att jag har träningsvärk nu typ överallt..

Sen måste jag berätta att vi hade en träningsmatch mot killarna idag. Men vi bytte lag så jag fick stå med killarna och killarnas målvakt fick stå med mitt lag. Tjejerna blev ganska så utspelade men dom spelade ändå bra faktiskt :) Det var en kille som hade bollen ungefär mitt på planen och hade fritt mål. Plötsligt hörde jag en spelare från bänken skrika:

Spelare : - Oskar! Döda!
Coach: - Nee, inte döda.

Hahaha, det stod jag och log åt länge XD Ajja, nu orkar jag inte skriva mer börjar bli himla trött. Men här har ni lite bilder sen åkandet. Godnatt!

Och min finfina snowboard som jag fick låna ;)

Skön väckning

Klockan är 09.00 och jag blir väckt av min egen lilla käraste syster.

Jag ligger och sover och sen känner jag hur jag hoppar till i sängen och vaknar av att det är nån jävel som klampar, springer och skrattar på nedervåningen efter en kattjävel.. Med det menar jag att hon busar med våran katt. Jag går ut ur rummet och skriker till min syster:

- Kan du lägga av Hanna! Jag sover!

Till svar fick jag: happ..

Det tolkar jag som vem bryr sig?

Jag orkar inte bry mig om det och går och lägger mig igen. 5 minuter senare händer samma sak om igen.. Jahapp, så länge fick man sova på en söndagsmorgon.
Jag blir så less på henne.
Någon som vill byta syskon? Det vore underbart.

Låt som är as bra och som lugnar mig lite grann:

Kings Of Leon - Sex On Fire

<3

RSS 2.0