Brännbollsyran!

Fan vad jag har haft fullt upp med plugg och körkort i veckan + emmas födelsedag! Så jag har verkligen inte haft tid att skriva i bloggen, men nu gör jag det!

NU har jag i princip sommarlov! Alla prov, inlämningar, redovisningar osv, har jag gjort klart i veckan så nu inväntar jag bara lovet, åh vad jag längtar! Sommar? JA TACK!

Det är inte långt ifrån körkortet nu!! Imorse körde jag landsväg (+ klarade fas C!!) på tisdag ska jag köra motorväg och sen är det prov som gäller! Teoriprov, (lilla) uppkörningen och det. Jag vill ha körkortet i handen nuu!

Idag är det brännbollsyran!! Jag är huuuur taggad som helst! Det ska bli jävlar hur kul som helst, kl. 16.30 på bana 33 på mariehem, BE THERE! ;) Jag lovar att jag ska ta bilder!

You and me tonight!

hujhyh

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/207902/jessicavanman?claim=tq8u9uaxpjj">Följ min blogg med bloglovin</a>

Dags för en återställare!

Nu är det mindre än en månad kvar tills det är sommarloov! Så jäkla skönt!! :D

Hela helgen har varit fullspäckad med aktiviter, och det har varit jättetrevligt!

Fredag: Kvällen började med myskväll med chips och dipp med tjejerna, och den slutade med ett nyktert besök på corona. Corona var väll inte sådär jätteroligt den kvällen, det börjar gå neråt för dem tycker jag! Folket börjar gå till five istället igen, och jag tycker det är roligare där faktiskt.

Fan vad jag är dålig på att sträcka på ryggen.. Fräscha hula hula grejer va? Bild tagen av sofia.

Lördag: Fest hemma hos danne, det var ett tag sedan så det behövdes! Det blev en otrolig stämning under melodifestivalens bravader! Hur roligt som helst att Sverige kom 3a i alla fall!
Haha.. En aning borta, bild tagen av cissi.

Söndag: Ganska slitet, men jag spenderade dagen med emmsi och sen på kvällen drog jag in till stan och såg hockey matchen Sverige-Finland med per och co. Trevligt det med! Lite synd att det blev 6-1 kanske, jag trodde ju på Sverige ett tag där.

Måndag: ANMÄLT ETT LAG TILL BRÄNNBOLLSYRAAN! Fyfan vad jag taggar! Vårt as snygga namn är "Dags för en återställare" Haha! Kommer bli aweesomee!
Även anmält mig till halkbanan som sker 1/6! NICE!

Nu ska jag ta mig en smoothie, sen ska jag försöka plugga svenska och körtkort. Får se hur det går.. Och så lägga mig tidigt.

HARE BÄST!

Söndagar, love them

Helgen blev awesome! Precis som jag sa :) Fredagen med tjejerna var precis det vi behövde, god mat, tjejsnack och skratt och ba umgås. I miss those days, vi behöver göra det oftare ♥

Hittar inga bra bilder på oss längre haha, men här har vi en rättttt så gammal bild sen sofia 18 års present från oss. Tanken som räknas, right?

Självklart denna bild, klockren, dock så är jag apful på den här bilden.. Ser ut som nån flygande ande eller nått :(

Ett ganska bra tag sen, ja. Fina är dom ändå!

Pusssss! Nyktert, hehe..

I vått och torrt!

Avslutar bilderna med denna bilden som väcker massor av minnen. Minnen med er sötnosar, som jag never ever kommer glömma.

Lördagen = Fest! Brännboll och grillning! Trevligt blev det allt, sommaren 2011 ska bestå av många grillkvällar! Hur mysigt som helst!

Igår kom emma förbi med sin perfekta idé att fara och köpa en glass (diam pear dream!!!) och fara ut till den bästa stranden och njuta av utsikten och längta tills sommaren då vi säkert kommer spendera mycket tid där!

HARE BÄST!

Valborg

Lite sen kanske hehe, men valborg blev verkligen hur kul som helst! Jag började inte frysa förren vid halv fyra typ!! Underbart. Haha ja, vi var fyra stycken som stannade kvar tills solen nästan gick upp igen, vi började dra oss ungefär vid 4 och kom hem kanske halv 5 eller nått sånt. Det blev en otroligt rolig kväll!


Hehe, en lite aning bakis och jävligt trött jessica som tidigt sitter på bussen och längtar hem..! Haha.

Tack för den kvällen kan jag ju ba säga.

Imorgon är det fredag igen! Då har vi planerat middagsmys och tjejmys med de bästa brudarna ♥ På lördag blir det kanske brännboll och fest med cissi och folk! Helgen ser bra ut :)

HARE BÄST!

<3

RSS 2.0