The guuuy,

publicerat i
Sååå HUR GICK DEJTEN undrar ju alla ni läsare såklart! Den gick ju hur bra som helst. Blev en dejt på lördag också med middag, hockey och massor av snack, som gick ännu bättre. Avslutades med en liten hejdå puss, hihi! Hahaha! Jag har ju verkligen varit sjukt oseriös sen breakup:et och mest legat med folk typ hehe. Singlar har också behov okej?? Har inte varit redo för något seriöst helt enkelt. Försökte med en kille för cirka ett år sen snart, men neej, gick inte! Mycket på grund av mig men också att vi inte var helt rätt för varandra. Kände jag i alla fall. Försökte alltså hitta en kk efter det men gick inte så bra, många där ute som är ganska breda i sina syner på sex och hur det kan gå till. Om man säger så, haha! Hittade till slut en som jag hann träffa typ 2 gånger som uttalade kk:s, sen sket jag i det också. Pallade inte, vid den tidpunkten som inte var så länge sen kände jag att jag är redo för något seriöst.
 
Men! Den här killen! Är verkligen en tio poängare rakt igenom, på alla sätt och vis. Läänge sen jag kände sådan trygget som han utstrålar. Knappt Per gav mig en sån här trygghet. Detta känner jag alltså efter två träffar, cirka 8 timmar totalt tillsammans. Känns ju skitläskigt och skrämmande, samtidigt som det såklart känns helt underbart. Hade ju varit jävligt jobbigt om detta inte är helt ömsesidigt i slutändan. Då har jag kärat ner mig i en kille som känner att det inte funkar till slut. Det är väll så detta funkar, man måste våga också för att vinna. Och det ska jag absolut göra, känns som att vi kan funka klockrent tillsammans. Vi kan inte träffas förrens nästa helg så jag får hålla ut till dess, och ni får hålla ut med ännu mer uppdateringar. ALLA ni som läser ;) Kul att du är här inne och kikar Eve älsk! <3 Älskar den kvinnan alltså! Står ut med mig, inte så lätt alla gånger kan jag lova!
 
Var ju hos logopeden i måndags och det gick också väldigt bra! En tjej jag klickade med direkt och det kändes som att vi förstod varandra rakt igenom. Hon ser mina behov och det känns som att vi kommer kunna jobba med stamningen på ett jättebra sätt. Känner verkligen att jag behöver det här, känns så jävla skönt att jag äntligen tagit mig dit. Tog ett tag men till slut så, bättre sent än aldrig :)
 
Fick hämta Wilmer idag från förskolan, han har en rejäl slemhosta som sitter djupt ner i bröstet. Eller alltså han hostar inte så mycket men när han väl gör det så hör man att det sitter i bröstet. Hoppas det blir lättare för han snart. Så himla skönt att jag kan lämna Adina på förskolan, och ha Wilmer hemma själv. Det är heeelt skilda världar alltså, jättelugnt att bara ha en. Wilmer leker så himla bra ensam, samma att Adina leker jättebra ensam, men när dom leker tillsammans busar dom hela tiden och river stället och springer och håller på. Adina retar Wilmer heela tiden också. Haha, så det är skönt att få lite ensamtid. Aldrig fått den chansen med Adina än, att bara få ha henne hemma och Wilmer på förskolan. Den tiden kommer väll också hoppas jag <3
 
Vi avslutar kvällen med vinst för Löven med 7-1! Fantastiskt! Godnatt!