Studenten

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEN!!! WOOOPWOOP!! :D 

Känns hur superbra som helst, FYFAN VAD JAG ÄR BRA! :D En aning efter kanske hehe, men jag har inte hunnit eller orkat skriva. Från champagne frukosten :) Tack Alex för bilderna!
Jag fick en mobil som jag är hur nöjd med som helst, flytta hemifrån saker, lite pengar och så :) 

Jätteenöjd!

Hur som helst, igår var jag med emma och löpte obbolas elljusspår, kändes väldigt skönt efteråt! Nu idag ska vi på obbola marknaden. 

Nu måste jag börja gå och göra mig iordning :)

HARE BÄST!

3 DAGAR KVAR

Nu är skolan avslutad på riktigt, projektarbetet är redovisat, något vad skönt! Datorn är inlämnad, sorgligt nog.. Nu är måndag kvar, då ska vi vara hos vår mentor på lunch och sådant mys med klassen, sen på måndag kväll har draggen arrangerat nått för årets studenter, men vi får se vad jag gör angående det. Sen är det ju studentdagen! 6.00 ska vi vara på champagne frukost på ön med klassen, sen ska vi till skolan och äntligen få säga hejdå till 4 år på draggen!

Ikväll blir det en hemmakväll med mys med mami, vi ska se på senaste filmen av mission impossible! Blir superduper :)Imorgon ska jag och älsklingen hitta på någonting trevligt, vi tänkte fiska men det verkar som att vädret ska svika oss rejält.. Så vi får se vad som händer.

HARE BÄST!

6 DAGAR KVAR

Sorrryyyy... Har inte direkt haft viljan att blogga och det har varit så sjukt mycket att göra..

Nu är det inte alls länge kvar, det är bara projektarbete redovisningen kvar, annars är allting klart!! Det känns så sjukt underbart så ojoj, längtar verkligen jättemycket på Dagen med stort D. 6 dagar kvar!

Balen var ju dessutom igår, full dag må jag säga, och jag kommer komma ihåg allting föralltid. Once in a lifetime liksom, det var en väldigt trevlig, rolig och minnesvärd dag och kväll!Den här bilden blev riktigt bra, tack sofia!
Älskar dig finaste älskling!

Jag ska lämna in skoldatorn imorgon också.. Lite ångest, jag vill inte :( Tur att per har en bärbar dator, men vill ju ändå ha en egen.. Känns lite sorgligt. På tal om nått annat så på fredag ska vi paddla med skolan, det blir nog väldigt roligt!

HARE BÄST!

<3

RSS 2.0