Det är en vanlig dag, och jag har det bra.

Hejsan hoppsan, nu var det ett tag sen såg jag.. Hehe, så kan det gå. Jag har nyss försökt mig på att plugga matte, och det är pinsamt hur fan dålig jag är alltså. Haha, och jag har det nationella provet i matte snart. Jamen lycka till säger jag. Jag kommer att få räkna matte i hundra år till innan jag får godkänt, haha nejmen typ. Känns så :p

Hur som helst så är det min sista riktiga skoldag imorn, sen har jag praktik i 6 veckor, sen kommer jag tillbaka v.23 och då är det avslutnings veckan, så då blir det nog inte så mycket plugg. Så helt otroligt sjukt skönt. Det blir väll faktiskt lite plugg under tiden, för att vi har fått grejer som vi ska göra. Men inte sitta vid en skolbänk i alla fall!! :D :D

Nu har jag suttit men den här vita rutan i 10 minuter tror jag och kommer inte på någonting mer att skriva, haha. Så, enough for now. See ya.
Är du stekare? "nä" sen går man på draggen ;PpPPppP

SOMMAAAAR

Nu är påsklovet över och det har varit toppen! Har inte gjort så mycket, men det har ändå varit skönt att få vara ledig. Nu går jag två veckor, sen går jag ut på praktik i 6 veckor sen är det en vecka kvar, sen SOMMARLOV! Så jäääävla skönt!!

Första dagen på skolan idag då efter lovet, känns skönt att iv-valen är över nu och vi får sovmorgon och slutar tidigt där lektionerna var :)

Sofia kommer hem på onsdag! Åh jag längtar så mycket över att få höra hennes historia om allting som hon har varit med om! Jag saknar dig! ♥Haha brännbollsyran förra året, är det inte fler som är  taggade det här året också? :D :D
Come on!

I'm not what they say

AHH! Min dators internet funkar nu!!!!!!! Jag behövde ett lösenord till själva internet, och pappa gav mig ett papper igår med uppgifter, sen prövade jag det imorse och DET FUNKAR! Jag har varit utan min stackars dator i evigheter, och fått stå ut med den stationera. MOHAHA, nu är det ändring på det! YES! Nu kommer jag sitta här 24/7, haha. Jag är överlycklig!

Ajja, hur som helst så har påsken varit himla lugn, ätit är typ det jag har gjort. Och umgåtts med släkten.

Imorn ska jag äntligen få vara med emma, äntligen är hon frisk och hemma!  Här har jag gått omkring hemma och tråkat och gjort ingenting.. Förutom igår så träffade anja, det var verkligen inte igår alltså. Men det var himla trevligt :)

Här kommer några bilder från kidnappningen :)

Roligt med ögonbindel! MOHAHA!
Precious!
Fräscha och fina duschar till höger.
Chips och godis^^
Frukt fick vi också.
WOHO BUBBEL!
Rätt nöjda tror jag.
Cecilia och Emma!
En liten frukt stund är inte dåligt.
Sofia säger tack och hej med tummen upp för våran överraskning (Y)


Det var det, vi hörs!

Farfar, du kommer att bli okej. Du är stark, ge inte upp! Vi behöver dig, vi älskar dig!

Glad påsk!

Bloggen!! Vet du vad, sofia jäveln och fanny åker till spanien idag :( :( Eller, jag är glad för deras skull men jag är så sjukt avundsjuk :( Hare bäst flickor!

Nu är det påsklov! Så galet skönt, efter lovet går jag två veckor i skolan sen har jag praktik i 6 veckor sen är det sommarlov!! Okejdå, det är galet! Tiden går fort. Jättefort!

Igår kidnappa jag, emma och cecilia våran nyfyllda 18 åring, sofia! Vi tog henne till ett spa i stan och det var jätteroligt och mysigt! Jag orkar inte hämta kameran och föra över bilderna nu :p

Snart får vi gäster och vi ska käka go maten!

GLAD PÅSK!


<3

RSS 2.0