P!NK

publicerat i
Nu har jag varit super duktig och lagt över alla bilder från kameran till datorn, jag måste dock köpa ett usb-minne där det bara är bilder från kameran :)
 
Åhh jag är såååhääär taggad den 26/5 då jag och mina bästaste och finaste tjejer ska till stockholm och globen och se P!NK!! Biljetterna är bokade och köpta! Kommer bli gryyyyyymt! :D Hennes nyaste låt är ju inte direkt usel:
 
 
 
Kan någon vara snäll och tipsa om något enkelt men bra bildredigeringsprogram? Skulle varit väldigt tacksam för svar! Anyone? Please help me! :)
 
Veckan har rusat förbi och det är redan en ny vecka imorgon, igår var vi ett gäng som träffades först på bowlinghallen i vip:en ;) och senare fortsatte vi festen till petter och jenny, trevlig kväll minsann!
Äntligen kan jag bjuda på lite bilder, bra va?! Känner att jag ska bli bättre som har allt att göra med kamera.
 


 
Nästa vecka blir en spännande vecka! Arbetsintervju imorgon, lön på onsdag!, har tagit ledigt på fredag så jag ska hjälpa emma och micke och flytta :), samma dag firar jag och älsklingen 1 år, så senare på dagen ska vi till skellefteå och mysa på hotell + en överraskning som vi ska göra på lördag som han inte får veta, mysigt!
 
Livet är bra nu :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Cletcheect:

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tinyurl.com/yegsyrkw

2:a kommentar, skriven , av Cletcheect:

Cryptocurrency rates are breaking records, which means you have the opportunity to make money on cryptocurrencies. Join our system and start making money with us. Go to system: https://tinyurl.com/yflq249t

3:e kommentar, skriven , av Liz:

Hi, this is Julia. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/ybcmftef

4:e kommentar, skriven , av Accorn:

We have prepared a special offer for you. Take your 500$ https://tinyurl.com/y5sxgua5

5:e kommentar, skriven , av Accorn:

We have prepared a special offer for you. Take your 500$ https://tinyurl.com/y6yn9bby

Kommentera inlägget här :