4 DAGAR KVAR!

Oj var det såhär länge sen jag uppdaterade? Hehe.. Ooops.. Tiden går så snabbt nu för tiden, den här veckan bara försvann? Heja!
 
Det har faktiskt inte hänt så mycket sen sist jag uppdaterade, umgåtts med nära och kära och köpt lite mer grejer till lägenheten osv. Såhär ser mitt rum ut just nu:
 
 
Lådor och flyttkartonger halva rummet! Nu har jag och per också adressändrat, och betalat första hyran, börjar närma sig på riktigt!! Lägenheten ska besiktas på måndag exakt klockan 10.10! Hyresgästen skulle lämna tillbaka nycklarna då, så vi får hoppas att vi får nycklarna måndag eller tisdag så vi kan flytta in på onsdag, hoppas! :)
 
Jag gjorde en lite roligare nerräkning på paint med färg och allt, men skrivaren skippade allting som hade med färger och göra så det blev bara siffror kvar.. :( Jag hittade den ju, såhär tänkte jag att den egentligen skulle se ut:
Jaja, så kan det gå.. När jag eller folk säger så tänker jag ALLTID efteråt "När inte haspen är på", haha.
 
I torsdags ringde hemtjänsten och erbjöd mig 5 veckors sommarjobb på tegs området, och självklart tackade jag ju JA! Vilken lättnad och så himla skönt det känns att fått ett litet tillstymmelse till jobb i alla fall, underbart!!
 
Ikväll och imorgon blir det bara lugnt, har tagit mig igenom en vecka med att kämpa emot magsjuka, känner mig inte helt hundra, så jag ska vila upp mig och dricka mycket cola och äta vitpeppar kanske?
 
Ha en fin lördagskväll och en skön söndag!
 
Psst! Köpte en superfin klocka på hemtex, checka in!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

<3

RSS 2.0